Een succesvolle open dag

By | Nieuws | No Comments

5 tips voor een succesvolle open dag
Open dagen nemen toe in populariteit. De reden? Het biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om alle facetten van jouw bedrijf op een laagdrempelige én persoonlijke wijze aan klanten en prospects te laten zien. PION organiseert regelmatig open dagen. Daarom delen wij graag een aantal tips hoe je een open dag succesvol kunt laten verlopen!

Waarom een open dag?
Er zijn vele redenen om een open dag te organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

– De introductie van een nieuw product of dienst.
– Meer naamsbekendheid.
– Verbouwing of uitbreiding van het pand.
– Een contactmoment met klanten en relaties.
– Kennismaken met de omgeving na een verhuizing.
– Werving van personeel.

Vanzelfsprekend zijn er ook meerdere opties en combinaties mogelijk waardoor je zoveel mogelijk rendement uit jouw event kunt halen.

1: Stel de juiste doelen
Stel voorafgaand aan het evenement vast wat je wilt bereiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan meer offerteaanvragen, een grotere naamsbekendheid, nog meer bekendheid met een bepaalde dienst of product, je relaties bedanken voor de samenwerking, etc.. Als je de doelstelling voor ogen hebt, kun je daarop het programma van de open dag gaan inrichten.

2: Stuur de uitnodiging minimaal 6 weken vooraf
Door de uitnodiging minimaal 6 weken vooraf te versturen, geef je klanten en relaties de gelegenheid om de open dag ook te bezoeken. Agenda’s zijn al snel gevuld, dus zorg ervoor dat de uitnodigingen op tijd de deur uitgaan, zodat je op een grote opkomst kunt rekenen.

3: Zorg voor een goede ontvangst
De beleving van jouw open dag begint al bij aankomst. Hoe fijn is het als je snel kunt parkeren en met een stralende glimlach welkom wordt geheten door iemand die tegelijk je jas aanneemt? Met een lekker kopje koffie of glaasje bubbels? Een goed begin is het halve werk! Jouw gasten verdienen een professionele en vriendelijke ontvangst.

4: Een goede rondleiding door het bedrijf
Zet genoeg enthousiaste gastvrouwen en -heren in die jouw gasten alles kunnen vertellen over jouw dienst of product. Leid gasten in groepjes rond of zorg ervoor dat er op diverse plaatsen genoeg gastvrouwen en – heren staan om jouw gasten uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

5: Zorg voor beleving
Om de dag succesvol te laten verlopen is het belangrijk dat je een onvergetelijke indruk achterlaat op jouw gasten. Met een stukje (food)entertainment, stijlvolle aankleding, hippe drankjes, bijzondere hapjes, etc., geef je jouw gasten net dat beetje extra. Een gezellige bbq of  feestavond is uitermate geschikt om deze dag op een feestelijke wijze af te sluiten.

Contact open dag
Een open dag is altijd een feestelijk moment om op een laagdrempelige manier onder de aandacht te komen en te blijven van doelgroepen. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken en maak het verschil! >> http://www.pionhorecaenpromotie.nl/contact/

Private dining

By | Nieuws | No Comments

Private dining, de perfecte ambiance voor een zakelijk diner
Private dining is in opkomst! PION weet waarom en daarom laten wij jou graag kennismaken met dit nieuwe culinaire fenomeen!

Jouw eigen restaurant
Met private dining creëer je als het ware je eigen restaurant. Ongestoord speechen en gasten in alle rust en privacy ontvangen, dat kan met private dining. Meike van den Heuvel: ‘Met private dining ga je nog meer in op een culinaire beleving en persoonlijke benadering van jouw gasten. De setting, het aantal gangen: alles wordt afgestemd op de wensen van jou en jouw gasten. Daardoor ben jij altijd verzekerd van een bijzondere bijeenkomst.’

Brainstorm
‘Tijdens een brainstorm gaan we uitgebreid in op de locatie, de invulling van het diner als ook de aankleding van de tafel en ruimte. Wij creëren de privacy van een huiskamer gecombineerd met het gemak van een restaurant. En wil je voorafgaand aan het diner een presentatie of training verzorgen, dan kan dat ook. Alles wordt van begin tot eind tot in de puntjes voor jou en jouw gasten verzorgd. Het voorprogramma, de wijnen, de producten die we gebruiken in de gerechten: de keuze is aan jou!’

Kosten private dining
‘Bij private dining wordt vaak gedacht aan hoge kosten. Niets is minder waar. Zo kunnen wij op jouw bedrijfs- of thuislocatie al voor een gezelschap vanaf 10 personen een diner verzorgen. Wij denken graag mee over een smaakvolle invulling die past bij jouw budget!’

Contact
Meer weten over private dining? Neem dan contact op met Jurgen van den Heuvel via 06-30736939 of stuur een e-mail naar jurgen@pionhorecaenpromotie.nl.

Medewerkers Gezocht!!

By | Nieuws | No Comments

Wil jij genieten van zon, zee, strand én werken in een van de meest hippe beachbars van Zeeland?
Schrijf je dan snel in op onze site!

                                     KOKS – KEUKENHULPEN – TERRASMEDEWERKERS GEVRAAGD!

 

In deze toffe beachclub ben je elke dag op het strand aan het werk met goed gestemde gasten.
Met veel zon, een geweldige vibe, leuke feestjes én gezellige collega’s wordt dit een onvergetelijke zomer voor jou!

Ben jij:
– een aanpakker met een stralende glimlach;
– gezellig en enthousiast;
– snel en proactief;
een creatieveling met oog voor detail.

KOKS
Als kok ben jij een bewuste inkoper die met veel gedrevenheid en plezier elke stressvolle situatie te lijf gaat. Hygiëne staat bij jou in een heel hoog vaandel. Door jouw passie en creativiteit is de kwaliteit van jouw gerechten altijd hoog. Je werkt secuur en staat open voor feedback en ontwikkeling. Kortom, je bent een topkok!

TERRASMEDEWERKERS
Jij bent sociaal, snel, flexibel en enorm gastvrij. Eigenlijk ben jij ons zonnetje in huis.

KEUKENHULPEN
Jij bent een echte doener en houdt van aanpakken. Jouw belangrijke taak is ervoor zorgen dat alles achter de schermen spik en span blijft. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en daar zijn onze gasten en jouw collega’s heel blij mee!

Wat bieden wij?
– Een goed salaris conform Horeca CAO.
– Huisvesting, indien nodig. Dat je het even weet!
– Veel gezelligheid in een informele, zonnige sfeer.
– Een parttime of fulltime functie, it’s up to you!

Reageren
Ben jij die topper die keer op keer de verwachting van onze gasten overtreft? Schrijf je dan snel in op: Werken-bij-Pion en haal het beste uit jouw zomer! Vragen? Neem dan contact op met Meike van den Heuvel via [email protected] of 06-51533072.

Een prachtige bruiloft van A tot Z

By | Nieuws | No Comments

Samenwerken met Jurgen staat garant voor enthousiasme, toewijding, positiviteit en ook zeker humorvolle besprekingen. Samen met Meike zet hij zijn schouders eronder, bijt zich vast en laat niet los tot het goed is.

In de aanloop naar ons huwelijk met 160 gasten konden wij niet zonder zijn expertise en ‘can do’ mentaliteit. De connecties met derde partijen kwamen goed van pas en PION brengt alles bij elkaar voor een soepel verloop, zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf. Alle lof voor Jurgen en consorten hoe ad rem en flexibel zij met onvoorziene veranderingen en last minute aanpassingen om gaan.

Ons huwelijk was sprookjesachtig, mede door het inlevings- én inbeeldingsvermogen van het team van PION. De aankleding van onze locatie, de muziek en de catering op aanraden van Jurgen waren boven verwachting.

Jurgen, Meike en het team van PION hebben heel hard gewerkt en we hebben vele complimenten mogen ontvangen van de aanwezigen.  Wij hebben optimaal kunnen genieten van de dag, alles was uit handen genomen.

Ontzettend bedankt, we kijken terug op – inderdaad – de mooiste dag van ons leven samen tot nu toe. Mochten we nog een feestje te vieren hebben, schakelen we zonder twijfel dit ‘dream team’ weer in. Een echte aanrader voor alle feesten en partijen!

Familie van de Lugt. Kapellen

Inspirerend ontbijten met collega’s.

By | Nieuws | No Comments

Het ontbijt is een belangrijk begin van de dag. Voor een dag hard werken is immers een goede bodem noodzakelijk. Heb je er weleens aan gedacht om te ontbijten met collega’s en relaties? Ons advies is om hier zeker af en toe tijd vrij voor te maken. Wij leggen je graag uit waarom!

1: Ontbijten met collega’s
Aan het begin van de dag word je nog niet of nauwelijks gestoord door mail en telefoontjes. Je hebt daardoor even wat meer tijd voor elkaar. Door gezamenlijk te ontbijten doorbreek je de dagelijkse routine van het werk en leer je elkaar ook op een andere manier kennen. Samen ontbijten verstevigt de band met de collega’s.

2: Vergaderen en ontbijten
Presenteren, vergaderen en brainstormen kan prima samen met een goed ontbijt. Het geeft jouw bijeenkomst weer net even wat extra’s. PION verzorgt naast het ontbijt en de locatie ook de presentatiemiddelen. Uiteraard denken wij graag mee over de invulling van jouw ontbijtbijeenkomst.

3: Netwerkontbijt
Nodig een aantal relaties uit om een keer samen te ontbijten. Onder het genot van een heerlijk croissantje, warme broodjes, een versgeperst glas sinaasappelsap en meer maken jouw relaties kennis met elkaar. Je geeft ze de mogelijkheid om nieuwe business te genereren en samenwerkingen aan te gaan. Daar zullen ze je alleen maar erkentelijk voor zijn.

4: Successen vieren
Heb jij samen met je collega’s of een partnerbedrijf een leuke opdracht binnengehaald? Vier het met een luxe ontbijtje! Wat dacht je van een heerlijke uitsmijter, muffins, braadworstjes en gerookte zalm? Of verse broodjes met lekkere vleeswaren en kazen uit de omgeving? Uiteraard wordt er ook gedacht aan een glaasje bubbels om te proosten op het succes!

PION ontbijtsessies
PION zorgt voor een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting. Wil je deze bijeenkomst graag op een externe locatie organiseren? PION kent de leukste plekjes voor een geslaagde ontbijtbijeenkomst! Neem voor meer informatie contact met ons op! http://www.pionhorecaenpromotie.nl/contact/

De PION festivalbruiloft

By | Nieuws | No Comments

Elkaar het jawoord geven op blote voetjes in de buitenlucht. De taart aansnijden in een prachtig aangeklede tent. Dansen onder de sterrenhemel met een kampvuur. Overnachten met de gasten op de locatie. Een festivalbruiloft is een droombruiloft voor free-spirits!

Een zomerse, ongedwongen sfeer
PION Horeca & Promotie verzorgt bruiloften van A tot Z, zo ook festivalbruiloften. Jurgen van den Heuvel, mede-eigenaar van PION: ‘Festivals zijn hot. Mensen die kiezen voor een festivalbruiloft, willen iets anders dan een standaardbruiloft waar alles heel gestructureerd verloopt. De ongedwongen sfeer is kenmerkend voor een festivalbruiloft.’

Foodtrucks en meer
Samen met jou bekijken we geschikte locaties om de bruiloft te organiseren. In de meeste gevallen maken we gebruik van een tent die wij helemaal in stijl aankleden en decoreren. Ook het diner nemen wij voor onze rekening. Dat kan een buffet zijn, een foodtruck met hamburgers of iets anders. Wil je zelf iets oppakken om kosten te besparen, dan kan dat uiteraard ook. Bijna alles is mogelijk.’

Kaartjes
‘Een bruiloft organiseren is een kostbare aangelegenheid. Via een ticketsysteem kun je een kleine bijdrage vragen aan jouw gasten voor de hapjes en drankjes. Het klinkt voor velen onder ons nog een beetje on-Nederlands, maar ook dat kan tegenwoordig.’

Muziek en entertainment
PION beschikt over een groot netwerk van muzikanten en performers. Wil je meer weten over festivalbruiloften? Neem dan contact met ons op. http://www.pionhorecaenpromotie.nl/contact/

 

PION voor onvergetelijke gala’s en diners

By | Nieuws | No Comments

Een stijlvol gala organiseren, daar komt heel wat bij kijken. PION beschikt over een team van vakkundige en gastvrije medewerkers die er samen met u voor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Met PION bent u verzekerd van een gala waar u en uw gasten nog lang met veel plezier aan terug zullen denken. Zo ook Anita Karremans, directrice van Samen in de Regio.
Read More