7 inspirerende locaties voor een succesvolle brainstormsessie

By 21 augustus 2018 oktober 8th, 2018 Nieuws

Een brainstormsessie met het team kan goed zijn als je een nieuwe richting wilt bepalen of samen vorm wilt geven aan een project. Samen kom je immers tot nog betere ideeën. Met name als je daar een of meerdere dagen in alle rust de tijd voor neemt. Voor een succesvolle brainstormsessie is de juiste omgeving heel belangrijk. PION organiseert regelmatig brainstormsessies en symposia. Daarom nemen we je in dit blog mee naar een aantal leuke locaties om succesvol te brainstormen op de Brabantse Wal.

1. Het Markiezenhof

De middeleeuwse sfeer geeft een brainstormsessie op deze locatie een extra dimensie. Zo kan er tussen de overleggen door een bezoek worden gebracht aan een tentoonstelling of expositie. De Beeldentuin biedt een prachtig decor om te genieten van een lunch, borrel of wandeling.

2. Het Arsenaal

Bergen op Zoom heeft een verleden als garnizoensstad. Daardoor was het Groot Arsenaal van grote waarde voor de stad. En dat is anno 2017 nog steeds zo. Velen weten de weg naar dit imponerende, sfeervolle Rijksmonument te vinden voor een mooie bijeenkomst of event. Er is uitzicht op het water en op zomerse dagen is het mogelijk om met het gezelschap buiten te dineren of te lunchen.

3.De Zeeland

Wat velen niet weten, is dat je naast gezellig shoppen ook prima kunt vergaderen of brainstormen in De Zeeland. De industriële look zorgt voor een unieke sfeer. Na een intensieve brainstorm kun je bijvoorbeeld samen de gedachten even verzetten tijdens een partijtje bowlen bij de bowlingbaan.

4.Oude Pastorie

Een van de meest exclusieve vergaderlocaties in Bergen op Zoom is de Oude Pastorie. Deze sfeervolle, monumentale kantoorvilla werd recentelijk volledig gerestaureerd. Doordat alle elementen intact zijn gelaten, waan je jezelf in een historische, luxe omgeving waar het aangenaam vertoeven is. Ook deze locatie is van alle gemakken voorzien.

5.De Bleijde Hoek

‘De Bleijde Hoek’ ligt prachtig gelegen in de landerijen tussen Bergen op Zoom en Roosendaal. Gedurende de sessie kan er gebruik worden gemaakt van de privacy biedende tuin. Wil je de brainstormsessie organiseren in een natuurlijke omgeving, dan is De Bleijde Hoek een passende locatie. Door de samenwerking met Bureau Luizter kan hier ook ondersteuning worden geboden op o.a. het gebied van team- en organisatieontwikkeling.

6.De Volksabdij & Restaurant De Blauwe Pauw

Gelegen in de bosrijke omgeving van Ossendrecht is De Volksabdij naast een prima vergaderlocatie ook uitermate geschikt om nieuwe inspiratie op te doen tijdens een stevige wandel- of fietstocht. Ook een bezoekje aan de Vlindertuin of het Grenspark zorgt zeker voor de nodige ontspanning en ideeën!

7.Oude Stadhuis en Herenkamers

Gelegen aan de Grote Markt van Bergen op Zoom eist dit zeventiende-eeuwse monument meteen de aandacht op. Een massief stenen trap verschaft toegang tot de imposante ontvangsthal. De intieme sfeer van Het Oude Stadhuis en Herenkamers vormt een prachtig decor voor een geslaagde brainstorm.

 

Wij regelen het voor je
Er zijn nog wel meer mooie leuke locaties en als je wilt regelen wij een brainstormsessie voor je. Dan denken wij meteen mee over de aankleding, catering, ontvangst, technische wensen, invulling van het programma e.d. Brainstormen gaat beter in een omgeving die zich daarvoor leent. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!