Skip to main content

8 inspirerende locaties voor een succesvolle brainstormsessie

PION horeca promotie uitzendbureau Bergen op Zoom Tafel Gedekt Brainstormsessie kaars

Een brainstormsessie met het team kan goed zijn als je een nieuwe richting wilt bepalen of samen vorm wilt geven aan een project. Samen kom je immers tot nog betere ideeën. Met name als je daar een of meerdere dagen in alle rust de tijd voor neemt. Voor een succesvolle brainstormsessie is de juiste omgeving heel belangrijk. PION organiseert regelmatig brainstormsessies en symposia. Daarom nemen we je in dit blog mee naar een aantal leuke locaties om succesvol te brainstormen op de Brabantse Wal.

1. Het Markiezenhof

De middeleeuwse sfeer geeft een brainstormsessie op deze locatie een extra dimensie. Zo kan er tussen de overleggen door een bezoek worden gebracht aan een tentoonstelling of expositie. De Beeldentuin biedt een prachtig decor om te genieten van een lunch, borrel of wandeling.

2. Het Arsenaal

Bergen op Zoom heeft een verleden als garnizoensstad. Daardoor was het Groot Arsenaal van grote waarde voor de stad. En dat is anno 2017 nog steeds zo. Velen weten de weg naar dit imponerende, sfeervolle Rijksmonument te vinden voor een mooie bijeenkomst of event. Er is uitzicht op het water en op zomerse dagen is het mogelijk om met het gezelschap buiten te dineren of te lunchen.

3. De Blokstallen

De Blokstallen te Bergen op Zoom biedt mooie kantoren midden in het centrum. Het biedt alle services die u maar wenst.  Door de diverse kantoormogelijkheden beschikt u altijd over de ideale werkruimte. Als het door u gekozen kantoor in Bergen op Zoom uiteindelijk toch niet helemaal in uw werkwijze past, kunt u gemakkelijk upgraden of downsizen.  Parkeren is ook geen enkel probleem want direct voor het pand is er voldoende parkeergelegenheid om zonder zorgen uw auto te parkeren.

4. Boetiek, Hotel Villa Heidetuin

De bibliotheek van Villa Heidetuin biedt een inspirerende huiselijke omgeving voor elke vergadering; workshop; seminar; private lunch, diner of gesprek! Aanwezig is een beamer, flipover en scherm. Via de openslaande deur loop je zo het sfeervolle terras op met een overweldigend uitzicht op de Heidetuin: in elk seizoen een plaatje! Tevens heb je met het goed weer een privé terras voor de breaks; lunch; borrel en diner.

5. Orangerie Mattemburgh

Het karakter en het landschap van Orangerie Mattemburgh is een unieke locatie waar iedere ondernemer zijn relaties graag ontvangt, of zich met het managementteam in alle rust terugtrekt voor een meeting. Buiten uw meeting om kunt u ook heerlijk uitwaaien op het landgoed, een wandeling maken door de prachtige tuin of een workshop naar keuze combineren met uw activiteiten.

6. Waterrijk De Oesterdam

Op zoek naar een locatie voor uw heisessie, salesmeeting, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of andere zakelijke bijeenkomst? Dan biedt Oesterdam de uitkomst! Het resort, gelegen in het mooie Zeeland op het eiland Tholen, biedt volop mogelijkheden. Vergaderen, uitdagende activiteiten, heerlijk culinair genieten en in alle luxe overnachten; de Oesterdam biedt dit alles aan op één en dezelfde locatie.

7. Kantoorvilla de Oude Pastorie

Een van de meest exclusieve vergaderlocaties in Bergen op Zoom is de Oude Pastorie. Deze sfeervolle, monumentale kantoorvilla werd recentelijk volledig gerestaureerd. Doordat alle elementen intact zijn gelaten, waan je jezelf in een historische, luxe omgeving waar het aangenaam vertoeven is. Ook deze locatie is van alle gemakken voorzien.

8. Oude Stadhuis en Herenkamers

Gelegen aan de Grote Markt van Bergen op Zoom eist dit zeventiende-eeuwse monument meteen de aandacht op. Een massief stenen trap verschaft toegang tot de imposante ontvangsthal. De intieme sfeer van Het Oude Stadhuis en Herenkamers vormt een prachtig decor voor een geslaagde brainstorm.

 

Wij regelen het voor je
Er zijn nog wel meer mooie leuke locaties en als je wilt regelen wij een brainstormsessie voor je. Dan denken wij meteen mee over de aankleding, catering, ontvangst, technische wensen, invulling van het programma e.d. Brainstormen gaat beter in een omgeving die zich daarvoor leent. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!