Skip to main content

Burgermeestersdag 2021 in Bergen op Zoom

Op 8 Oktober 2021 streken de Burgermeesters van Brabant neer in het mooie Bergen op Zoom. We verwelkomden de Burgermeesters in Stadspaleis het Markiezenhof.
Ondertussen was er in Theater de Maagd ook al een heleboel bedrijvigheid. Een aantal collega’s begonnen daar namelijk aan de opbouw van het diner wat plaats zou vinden in de avond óp het podium van dit mooie theater. De ronde tafels rolden over het podium heen en werden geplaatst op de aangewezen plek via de gemaakte plattegrond. De stoelen werden aan de tafels geschoven en het tafellinnen werd uitgedeeld om te starten aan het indekken van de tafels.

Terug naar het Markiezenhof, daar was de lunch namelijk nog bezig. In samenwerking met Smaeck Catering konden we onze gasten voorzien van soep en salades tot aan heerlijk belegde broodjes. Na de lunch vertrokken de burgermeesters voor een verdere rondleiding door Bergen op Zoom.
Toen was het opschieten geblazen. Een aantal collega’s gingen naar de Maagd om daar te helpen met de opbouw en een aantal bleven achter bij het Markiezenhof om daar alles weer af te bouwen en op te ruimen. In een sneltrein tempo hadden we dit voor elkaar en was alles ingepakt om vervolgens een deel daarvan mee te nemen naar de andere locatie, de Maagd.

We vertrokken met het hele team naar de Maagd. Daar hielpen we mee om de laatste puntjes op de i te zetten. We werden bij elkaar geroepen om een laatste briefing te krijgen van Jurgen. Iedereen kreeg een taak die hij of zij voor deze avond. Een aantal van ons liepen het diner uit en andere collega’s zouden de dranken verzorgen. De avond liep helemaal gesmeerd, onder ook nog begeleiding van live muziek van Julia Schutten en een gitarist.
Wat was dit een top dag! Weer een ervaring rijker! welke we niet snel zullen vergeten 😉