Skip to main content
 

 

Beleving, passie voor foodies, mooie drankjes en een eigenwijze twist.

Genieten van topkwaliteit producten in de breedste zin van het woord dat is wat ons drijft. Onze droom: Een combinatie van passies. Horecapersoneel dat net even anders smoelt, hemels oogt, net even anders denkt & heerlijke topkwaliteit foodies & drinks serveert. Dat moest het worden.

For Heavens Taste, Serving foodies to die for was born.

Stoer & rebels. Prikkelende gastvrijheid met een stevige bite, goed gebekt en heerlijk brutaal. Onze dames en heren serveren van Goudgele Rakkers tot Hollandse Ballen, van Luxe Fingerfood naar Damn Tasty Chilly Shots. We brengen het naar je toe en lachen er ook nog bij! Deze snack blijft je voor altijd bij.

We hebben een bijna niet te houden overvloed aan inspiratie voor combinaties.

Als ze er nog niet zijn dan bedenken we er een voor je. Maar hier alvast een aantal van onze favorieten op een rij: Champangel, Sugar & Spice, Balls & Glory en natuurlijk de Snack stars!

Of we nu een Hollandse bal of peperdure champagne op dienen. Je gasten mogen topkwaliteit service van onze goedlachse verleidelijke toppers verwachten.

Wij zijn Meike en Jurgen van den Heuvel, een stel prachtige buitengewoon goede horecatijgers die samen For Heavens Taste tot leven brengen.

Serving Foodies to die for ….

Boek nu! Een angel voor jouw event via www.forheavenstaste.nl

Werken bij PION?

Join the club!