Bij PION Horeca & Promotie ga je op pad met een enthousiast & supergezellig team. Je kunt bij ons op flexibele wijze aan de slag op de momenten dat het jou schikt.

 

Al een aantal jaar werken wij mee bij Intratuin Halsteren. Ook dit jaar gaan we weer een fijne samenwerking aan. Voor mooie horecadiensten van oktober tot en met december zoeken wij enthousiaste collega’s die mee willen werken tijdens de kerstshows/ events van Intratuin Halsteren.

 

Je kunt denken aan het meewerken in het restaurant De Eetbare tuin. Of misschien vind je het wel leuk om mee te werken bij de High teas die worden geserveerd in de grote Spiegeltent? Misschien ben je ook een kei in het verkopen van wafels, chocomel en muffins? Of wellicht heb je meer affiniteit met de keuken? Voor iedereen hebben wij mooie diensten, goed betaald en erg flexibel in te richten. En dat alles in een erg sfeervolle ambiance!

Neem alvast een kijkje op: www.intratuinhalsteren.nl

Een PIONeer is: #Sociaal sterk #Gastgericht #Respectvol #Vriendelijk #Collegiaal #Behulpzaam #Een teamplayer #17 jaar of ouder #Zelfstandig werkend #Representatief #Communicatief vaardig #Flexibel inzetbaar Én heeft: #Oog voor detail #Een open houding #Een mooie glimlach # Eigen verantwoordelijkheid

Lijkt het je leuk om ook mee te gaan werken? Schrijf je dan snel in!

  • Werken bij Intratuin, schrijf je in!
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.

PION Horeca Promotie Uitzendbureau Servicebureau Horecawerkzaamheden Bergen op Zoom Gastvrij Ondersteunen Personeel West Brabant keuken bediening horecapunten halsteren Intratuin kerstmis kerstshows sfeervol ambiance flexibel flexibele werktijden