Skip to main content

PION: veelzijdig in de horeca

Hey jij daar! Heb je behoefte aan variatie in je werk? Wil je werken met een enthousiast team van horecatoppers? Wil je werken op de leukste, of meest exclusieve locaties en daar goed voor betaald worden? Kom dan werken bij PION.

PION biedt veelzijdig werk in de horeca. Van kroeg tot kerk, van huiskamer tot hotel, van beachclub tot bruiloft. Je werkt altijd met de meest enthousiaste teams samen om onze gasten de tijd van hun leven te bezorgen. Jouw inzet en kwaliteit is onmisbaar! Heb je nog geen horeca-ervaring? Geen punt. Bij Pion Horeca & Promotie leiden we je op tot een professionele horecatopper!

SCHRIJF JE IN BIJ PION

6 september 2021:
maak kennis met de horeca

Geen ervaring met het vak? Weet je nog niet hoe je het perfecte biertje tapt? Of houd je je dienblad nog gevaarlijk scheef? Dat is niet erg. Bij PION leiden we je op tot een professionele horecatopper!
PION organiseert daarnaast op 6 september in samenwerking met Hotel Nassau Breda een event waar je kennis maakt met alle ins en outs van het horecavak.

Doe mee aan de spoedcursus cocktailshaken, leer meer over gastvrijheid en ga speeddaten met onze medewerkers. Je loopt vol inspiratie en met een kleine goodybag weer naar buiten. Do we need to say more…? Zorg dat je erbij bent!

SCHRIJF JE IN BIJ PION

Werken op de mooiste plekken, mét de leukste mensen, vóór de leukste mensen. En ook nog eens goed betaald. Wat wil je nog meer?

Ben je een beetje flexibel?

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn belangrijke eigenschappen in de horeca. Elke dag, elk event is anders. De locaties waar je werkt zijn heel afwisselend, net als de gasten. Sta je vandaag op een groot evenement waar het bier om je oren vliegt, morgen zorg je voor perfecte couverts bij een 7-gangendiner.
En het werk zelf dan? Ook dat verschilt per dienst die je draait. Zo kan je ook bier tappen achter de bar of de gasten ontvangen. Bij PION luisteren we ook naar jouw wensen. Sta je liever in de keuken dan in de bediening? Geen probleem!

SCHRIJF JE IN BIJ PION
PION Bergen op Zoom West Brabant business professional horeca advies entertainment ik zoek werk bijbaan ZZP'ers parttime fulltime baan werk
PION Bergen op Zoom West Brabant business professional horeca advies entertainment ik zoek werk bijbaan ZZP'ers parttime fulltime baan werk

PION vanuit het oogpunt van
een medewerker

“Ik vind het werken bij PION ontzettend leuk, omdat je bij zoveel mooie, nieuwe en exclusieve locaties komt. Bij PION krijg je echt de kans om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging en dat is precies waar ik dol op ben.”
Danique Verhoeven

SCHRIJF JE IN BIJ PION

Fantastisch dat je je wilt inschrijven

Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Impressie PION