PION: “de juiste mensen op de juiste plaats !”

Heeft u mensen nodig die uw evenement of bedrijf ondersteunen op het gebied van Horeca en Promotie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn een horecaservicebureau waar u voor ieder evenement terecht kunt voor advies en praktische ondersteuning op horeca gebied in de meest brede zin van het woord. Tegen de best denkbare tarieven. Van hoogopgeleide ervaren mensen met een klassieke horeca opleiding tot mensen die ondersteunend zijn achter de schermen op facilitair gebied. Van maître tot spoelkeuken.

Of het nu een particulier diner op locatie voor 10 personen is of een driedaags evenement voor duizenden bezoekers binnen of buiten. Wij werken samen met een keur aan bedrijven en organisaties in uiteenlopende disciplines. Denk hierbij aan het uitdelen van promotiematerialen en samples, hostess services bij corporate events en getrainde gastvrouwen bij vakbeurzen.

Tot in de kleine details zorgen wij voor de ondersteuning en uitvoering van uw evenement. Zo verzorgen wij de werving en selectie, roostering en uitkeren van bijdragen. Daarmee houdt u meer tijd over om de focus te leggen op uw eigen bedrijfsvoering.

 

De filosofie van PION
Je kunt pas goed zijn in wat je doet wanneer je er plezier aan beleeft . Zolang er vanuit een natuurlijke, ongedwongen beleving wordt samengewerkt zal de uitstraling van mensen sprankelend en spontaan zijn. Dit zorgt voor een prettige en ongedwongen sfeer waardoor de beleving voor gasten en klanten optimaal is. PION vergemakkelijkt werken voor mensen die dat graag doen op een vrijblijvende en plezierige wijze en ontzorgt bedrijven. Dit zijn onze kernwaarden:

  • Gasten en gastvrijheid
  • Presentatie is representatie
  • Mensen en menselijkheid
  • Vrijheid en blijheid

Werken bij PION?

Join the club!