Grenshotel de Jonckheer

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met PION. Wij hebben nu een aantal keer met hen samengewerkt en iedere keer was alles prima geregeld.
Het is zeer vakkundig personeel wat je zonder zorgen kunt inzetten, en je kunt met een gerust hart bepaalde dingen uit handen geven.
De medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk, professioneel en enthousiast.
Wij bevelen PION zeker aan, en hopen in de toekomst nog veel vaker te mogen samenwerken.

Veronique Goossens,  Grenshotel de Jonckheer

Strandpaviljoen Corazon

Dankzij de lieve harde werkers van PION zijn zelfs de allerdrukste dagen goed verlopen.
Iedereen blij: Onze werknemers in de bediening, omdat de rust behouden kon blijven, zelfs op de piekdagen. De gasten, omdat zij snel hun hapje en drankje kregen. De keuken, omdat het eten snel werd meegenomen. En mijn man en ik, omdat de medewerkers van PION stuk voor stuk goed zijn in hun werk en de algehele sfeer positief beïnvloeden binnen ons bedrijf.

Jurg en Marieke , eigenaren Strandpaviljoen Corazon

Purple Catering & Events

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met PION. De communicatie verloopt altijd prima. De
medewerkers zijn enthousiast, ervaren en hebben gastvrijheid in een hoog vaandel staan. Ze zijn
goed gebriefd en weten wat belangrijk is voor ons en voor onze gasten. We zijn ervan verzekerd dat
de werkzaamheden altijd conform afspraak en snel worden uitgevoerd en dat werkt heel prettig.’

Bart van Dongen, eigenaar Purple catering

Eetcafe-Zaal-Partyservice Noordhoek

Sinds vorig jaar werken wij met Pion. Vakkundig personeel die wij kunnen inzetten in onze zaal en onze catering op locatie. Zij denken en werken goed mee, kortom Pion is voor ons top.

Ardy Wezenbeek, eigenaar Eetcafe-Zaal-Partyservice Noordhoek

Restaurant Moerstede

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met PION.
De medewerkers zijn vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn.
Voor elk evenement de juiste personen. Ik kan PION van harte aanbevelen, en zal er zelf nog vaak gebruik van maken.

Bart Oostelbos, eigenaar Restaurant Moerstede

Het Creatie Depot

Wij werken graag samen met partners die net als ons creativiteit, kwaliteit en teamgeest als belangrijkste doel zien. Bij PION zien we dit dan ook zeker terug! Het team van PION weet onze evenementen en concepten te voorzien van de juiste dosis gastvrijheid. Proactief, gepassioneerd en ondersteunend aan het concept of evenement. Een betrouwbare partner waar we in de toekomst graag nog meer mee samenwerken.

Maarten Rikken, eigenaar Het Creatie Depot

Natuurlijk Kloof

Ik ben erg te spreken over de werkwijze van PION. Een van de voordelen van een samenwerking met PION is dat Meike en Jurgen van den Heuvel vaak zelf aanwezig zijn op de werkvloer. Door hun kennis en ervaring weten zij als geen ander wat belangrijk is voor ons en onze gasten. PION levert ervaren professionals die zelfstandig kunnen werken en ons veel werk uit handen nemen, zonder dat we zelf extra moeten controleren of aansturen. En dat geeft een gerust gevoel!’

Peter Hultermans, eigenaar Natuurlijk Kloof

INQ Events & Managment

Een aantal maal hebben wij PION nu aan het werk gezien en het zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, ware PIONiers met betrekking tot horeca en promotie werkzaamheden. Al hun medewerkers stralen professionaliteit en enthousiasme uit. Bij hun is de klant nog echt koning, niets is ze te veel, iedere uitdaging pakken ze met beide handen aan. Wij hopen in de toekomst vaak een samenwerking aan te kunnen gaan met PION.

Jeroen van Wijk, eigenaar INQ events & Management

Zento

Als event- en communicatiebureau hebben wij al menig maal horeca- en promotiepersoneel van PION ingezet op diverse soorten evenementen.
Het personeel is goed opgeleid en Jurgen weet iedere keer de juiste mensen op de juiste plek in te delen. Professioneel en gepassioneerd!

Maarten Verheijeigenaar Zento

Markiezenhof

Wij werken met genoegen met de mensen van PION, ze zijn betrouwbaar, punctueel en voelen met ons mee om de bijzondere sfeer van het Markiezenhof neer te zetten.
De medewerkers van PION zijn vriendelijk, hebben een goede uitstraling en weten waar ze mee bezig zijn!
Kortom het is goed zaken doen met deze ondersteuning!

Wim Reijnders,  Voormalig Directeur Markiezenhof Bergen op Zoom

Youngpack

Als leverancier van de bedrijfskleding voor PION zijn we regelmatig op locatie en zien hoe PION horeca en promotie werkt.
Uitermate gedreven is iedereen bezig om alles tot in de puntjes te verzorgen. Hun medewerkers zijn vakkundig en zien er verzorgd uit.
PION weet echt als geen ander hoe het moet in de horeca branche.

Wilco & Patricia de Jong – Youngpack

Ondernemersverening Oude Molen

De ondernemersvereniging “Oude Molen” besteedt graag zoveel mogelijk activiteiten uit aan de leden van de ondernemersvereniging. Onze vaste cateraar én tevens lid van OV Oude Molen is Smaeck, een topcateraar! We hebben voor onze jaarlijkse ledenactiviteit op een externe locatie gebruik gemaakt van de catering van Smaeck in combinatie met de medewerkers geleverd door PION; PION heeft de afspraken met Smaeck gemaakt over de gerechten en heeft daarnaast het personeel op deze avond uitstekend verzorgd! Ik kan beide partijen van harte aanbevelen.

Annet Schellen – Secretaris OV De Oude Molen

Bureau Luister

Wij hebben al een aantal keren gebruik gemaakt van de diensten van PION. Van concept tot uitvoering ben ik uiterst tevreden over hetgeen door PION wordt geboden.
Professioneel personeel, prettig in de omgang en zeer kundig. Ook het  contact met Meike en Jurgen is uiterst prettig en ik weet dat als ik gebruik
maak van hun diensten dat ik me daarover geen  zorgen hoef te maken. Ik kan PION van harte aanbevelen en hoop er zelf nog lang gebruik van te mogen maken.

Vicky Giltjes, MfN Mediator bij Bureau Luister, praktijk voor Mediation, Coaching & Advies

Brasserie Appelmans

Als eigenaar van restaurant & bar Josephine’s, Brasserie Appelmans en Stuart Catering heb ik het genoegen gehad om PION al een aantal keer aan het werk te zien.
Naast de jonge, verzorgde en gedreven uitstraling van de medewerkers valt me vooral op dat de beleving en liefde voor het “dienen” echt bij de PION team members ingebakken zit. Attitude en gastvrijheid zijn heden te dage belangrijker als pure vakkennis en op dat vlak is PION een echte Pioneer.

Kasper Stuart – Eigenaar Josephine’sBrasserie Appelmans en Stuart Catering

Color Your Life Run

Als één van de organisatoren van de ”Color Your Life Run 2015” in Bergen op Zoom heb ik PION ingeschakeld voor het horeca gedeelte tijdens dit evenement.  Zeer tevreden over het meedenken en de werkzaamheden die verricht zijn tijdens dit evenement. Voor de 2e editie die in juli plaats zal vinden, is PION weer van de partij  en gaan we wederom knallen. 

Maikel de Bekker – Organisator Color your life run

Zoom- en ZegeStede

Binnen onze Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede staan wij garant voor “Dienstverlening met zorg”. Inmiddels hebben wij op frequente basis PION ingeschakeld en wij zijn steeds tevreden over hun professionele dienstverlening. Service, kwaliteit en gasttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel de medewerk(st)ers van PION als de zaakvoerders sluiten hierop perfect aan! Ze zijn deskundig, flexibel en uiterst verzorgd in hun omgang met gasten.

Als wij PION inschakelen zijn wij ervan verzekerd dat we de juiste service kunnen bieden aan onze gasten.

Luke Rommens – Manager Horeca – Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede  

Sardonos Catering

Als wij een locatie catering hebben maken wij veelal gebruik van eigen personeel aangevuld met mensen van PION.
Jurgen zorgt altijd voor de juiste mensen met verstand van horeca, zodat de party altijd gestroomlijnd loopt. De kennis, netheid maar vooral het enthousiasme van de medewerkers zorgt er mede voor dat onze opdrachtgevers altijd tevreden zijn over de bediening. Gelukkig weten wij de partyen vaak ruim van te voren, en is er altijd goed contact over het soort medewerker dat wij zoeken, maar ook bij spoedklussen (uitvaart of ziekte van eigen medewerkster) is er altijd een goed iemand beschikbaar. Wij zijn erg tevreden over PION en hopen nog veel samen te mogen werken.

Stephan Ardon – Sardonos Catering

GoBoZ

Bij het eerste Ondernemers Gala van Bergen op Zoom gehouden in 2013 hebben wij PION leren kennen als een zeer professioneel bedrijf met bijzonder gemotiveerde medewerkers. Alles rondom de catering en de volledige bediening was op en top geregeld en nagenoeg onzichtbaar, waarbij er voor onze 400 gasten op een snelle en efficiënte wijze werd uitgeserveerd.
Niemand is die avond iets tekort gekomen en een ieder was niet alleen lovend over de avond, maar zeker ook over de volledige verzorging ervan die voor een groot deel is terug te voeren op PION. Ik kan deze partij van harte aanbevelen.

Kees van Male – Voorzitter stg Ondernemers Gala Bergen op Zoom

Don Camillo Bar

25 Jaar lang ben ik eigenaar geweest van de Don Camillo Bar. Deze bar, als huiskamer voor vele doelgroepen een ontmoetingsplaats in de stad Bergen op Zoom,
is gevestigd op de Grote Markt midden in het centrum en daardoor ook altijd betrokken bij de vele evenementen die in de stad plaatsvinden.
Met deze feestelijkheden maakte ik regelmatig gebruik van de diensten van Jurgen en Meike van den Heuvel de oprichters van PION personeel horeca en promotie. Dit met grote tevredenheid. Door hun accurate, zorgvuldige en nette werkwijze denk ik met veel plezier terug aan onze prettige samenwerking

Pol de Bie, voormalig uitbater Don Camillo Bar

 

Counting Business

Mijn ervaring met PION personeel voor horeca en promotie is er op diverse vlakken. In onze samenwerking vanuit CountingBusiness zien we ondernemers die zeer toegewijd, professioneel maar ook flexibel hun organisatie opzetten met oog voor kwaliteit en beleving. Dit laatste is ook mijn ervaring bij onder andere Gala van GoBoZ, een gala van de Rotary maar ook bij de inauguratie van de nieuwe burgemeester van Bergen op Zoom. Altijd toegewijd, professioneel, er wordt maatwerk geleverd en altijd vanuit een faciliterende positie op de achtergrond wat in mijn ogen het mooiste compliment is voor jullie business. Het draait om de doelstelling van jullie klant, de klant moet als beste uit de bus komen en jullie zorgen voor volledige verzorging en als er iets ineens anders gedaan moet worden dan gebeurt dit zo snel mogelijk en zo onopvallend dat het niet/nauwelijks opvalt.    

Chantal van Spaendonck, CountingBusiness

Zoomvliet Hogeschool

Als Hotelschool werken graag samen met PION. Tijdens evenementen wordt er (soms) een beroep gedaan op onze studenten. Deze staan onder begeleiding van het team PION, waardoor onze studenten in aanraking komen met een andere kant van de horeca, namelijk catering en evenementen. Na zo’n evenement melden onze studenten zich vaak aan om naast hun bijbaan in de horeca mee te werken aan evenementen van PION.

PION staat voor kwaliteit, vakkundigheid, professionaliteit, maar ook gezelligheid.  Wanneer er wordt samengewerkt, laat het personeel zich van zijn beste kant zien en geven zij de gasten een onvergetelijke dag. Daarnaast is het onderling ook erg gezellig, dit uit zich weer in de sfeer met een vriendelijke glimlach voor de gasten.

Bart Leenders, Docent Gastronomie Zoomvliet Hotelschool

Focus Events

Vanuit Focus Events is er bewust gekozen voor een kwalitatieve en juiste partner. Pion straalt professionaliteit uit in het werk dat zij doen. Daarnaast is het personeel erg enthousiast en wordt er gedacht aan de beleving van het publiek wanneer er samen gewerkt wordt.

Rene Hopmans, Directeur Focus Events

Fakops

PION Personeel voor Horeca en Promotie staat voor ons synoniem met gastvrijheid, professionaliteit en top service! De twee gedreven oprichters Meike en Jurgen staan met PION garant voor het ondersteunen en het (mede)organiseren van mooie evenementen door hun professionele aanpak. Alles klopt vaak tot in de puntjes.

Alwin van Dongen, Directeur Fakops