Je wil je product, bedrijf of dienst zichtbaar maken voor je publiek? Doen we voor je.

We kleden ons in stijl en verdiepen in je product of dienst alsof het van onszelf is.

Brand Activation

Pure merkbeleving en betrokkenheid creëren voor je product of bedrijf? Onze hostessen, polaroid- en promotieteam focust op de echte menselijke connectie met uw gasten op beurzen, een opening of bedrijfsfeest. Dat is wat ze doen.

Je product of dienst zichtbaar maken?

Polaroid team 

Het polaroid team schiet altijd raak. Zij zorgen voor een glimlach op het gezicht van de gasten. Niet alleen tijdens het fotomoment maar ook erna. Een blijvende herinnering om mee te nemen.

Ik wil meer weten, contact

Hosting

Professionele hostessen ontvangen je gasten, beantwoorden alle vragen, begeleiden ze door de dag, serveren eventueel eten en drinken. Of ze delen goodiebags of presentjes uit. 

Ik wil meer weten, contact

VIP hosting

Ervaring, uitstraling en professionaliteit en alles tot in de puntjes verzorgd. Met de juiste aandacht zorgen ze ervoor dat uw gasten zich als echte VIPS voelen en een onvergetelijke beleving krijgen.

Ik wil meer weten, contact

Candy

Zoete verleiding, ingepakt in jouw jasje. Of bestempelt met jouw merk. Op deze wijze breng je jouw merk onder de aandacht. Waar iedereen wel blij van kan worden. Zoetigheden in alle soorten en maten, daar maar je indruk mee.

Ik wil meer weten, contact

Promotieteam

Promotionele acties, waarbij jouw merk in het zonnetje staat, zijn onze specialiteit. Blijf top of mind bij de doelgroep die jij voor ogen hebt. We denken met je mee en zorgen voor een verfijnde uitvoering.

Ik wil meer weten, contact

Sampling

Jouw product onder de aandacht brengen met flyers of ballonnen? Onze sampling teams zorgen voor een vliegensvlugge verspreiding met een big smile! Daarnaast staan ze graag iedereen te woord om jouw product te promoten.

Ik wil meer weten, contact

PION Brand Activation. We maken je product of dienst eigen alsof het van onszelf is. 

Bel Jurgen voor een afspraak.
T.+31 (0)6 30 73 69 39 of stuur een hem een email»