Trek volle zalen met brand activation, food entertainment & acts

Geen wollig gedoe, maar voor ieder feestje en budget iets unieks. En we lachen er ook nog bij.

Entertainment met een eigenwijze twist. Genieten van topkwaliteit producten en beleving in de breedste zin van het woord. Vermaak, volledig in stijl, kan voor je feest, borrel, evenement of bruiloft, net even voor dat extraatje zorgen. Stoer & rebels met prikkelende gastvrijheid! Of het nu gaat om een specifiek thema, kleur- of merkbeleving die je wilt overbrengen. We denken met je mee tot  het perfecte resultaat is bereikt.

Met onze Champangels, steltenlopers of polaroidteams zullen jouw gasten een blijvende herinnering overhouden. Wat er niet is, dat kunnen we maken! En wat dacht je van onze danseressen… Ze zetten je feestje op zijn kop en het promotieteam zorgt dat jouw product de volle aandacht krijgt. Onze hostessen zorgen ervoor dat ze je bedrijf of product kennen. PION Entertainment: geen wollig gedoe, maar pure food- en merkbeleving. Dat is wat we doen. Vraag vrijblijvende een offerte aan!

Professioneel en gepassioneerd!

Zento event- en communicatiebureauMaarten Verheij | Voormalig eigenaar

Attitude en gastvrijheid zijn heden te dage belangrijker als pure vakkennis en op dat vlak is PION een echte Pioneer

Brasserie AppelmansKasper Stuart | Eigenaar

Wij kunnen altijd terecht voor ondersteuning bij de uitvoer van publieksevenementen.

Hotel Nassau BredaStef Vissers | F&B Executive

Brand Activation

Let’s activate your brand
Brand Activation staat gelijk aan interactie, dat wil je! Naadloos integreren van alle beschikbare communicatie middelen in een creatief platform om consumenten te activeren.

Naar brand activation

Entertainment Acts

Wij gaan voor een legendarisch feestje!
Ja dit wil je! De perfecte match voor een adembenemende show. Vuurspuwers, danseressen of steltenlopers voor een kleine of een grote party! We regelen het voor je.

Naar Entertainment Acts

Food Entertainment

Het water loopt je in de mond. De dames en heren van For Heavens Taste serveren van Goudgele Rakkers , luxe Fingerfood naar Damn Tasty Chilly Shots. Dressed up in waanzinnige outfits passend bij je event, borrel of bruiloft.

Naar food entertainment

PION Entertainment: geen wollig gedoe, maar pure food- en merkbeleving.