PION advies zorgt voor een klankbord (soms ook een spiegel)

Leer denken buiten je standaard gedachtegang


Je hebt een horecaonderneming en zit je met deze vragen:

  • Hoe krijg ik het rendement op mijn bedrijfsvoering omhoog?
  • Hoe optimaliseer ik de inzet van personeel?
  • Ik wil graag trainingen aan mijn personeel aanbieden, maar hoe doe ik dat?
  • Ik ben op zoek naar een geschikte uitbater van mijn horecabedrijf.

PION Horeca & Advies ondersteunt jouw horecabedrijf met de juiste antwoorden.

Om vandaag de dag als ondernemer รฉรฉn of meerdere succesvolle zaken te hebben sta je voor heel wat uitdagingen. Alles moet kloppen: de menukaart, het personeel, de inkoop, het interieur, de kwaliteit van het eten, de administratie, de marketing enzovoorts. Alles hangt met elkaar samen. Toch blijkt dit voor veel ondernemers nog een hele uitdaging. PION Horeca & Advies ondersteunt jou hierin. Wij geven je een succesvolle start of zorgen ervoor dat de onderneming weer โ€˜gezondโ€™ wordt en dat jij weer plezier krijgt in het ondernemen.

Heb je een bedrijf waar (ook) horeca in zit, dan kan PION Horeca & Advies je helpen met het integreren van de verschillende disciplines. Wij kunnen ook de expertise leveren voor de zaakvoering met rapportage van cijfers en resultaten. PION Horeca & Advies zorgt voor een klankbord (soms ook een spiegel) en leert je denken buiten je standaard gedachtegang. Wij laten je andere invalshoeken ontdekken waardoor je meer keuzes aangeboden krijgt en meer kansen gaat zien.

Ik wil advies | Contact

Soms krijgen we echt dingen te horen als: ik zie het niet meer zitten, ik stop er liever vandaag dan morgen mee. Dat is doodzonde.

Jurgen van den Heuvel:Eigenaar PION

Het voordeel is dat we beschikken over een hele grote groep ervaren top-horecamedewerkers. Zij begrijpen hoe gasten benaderd kunnen worden, ze zijn snel, vriendelijk, gastvrij en elke gast wordt gezien.

Meike van den Heuvel:Eigenaar PION

Afgelopen januari zijn we met een nieuwe mooie case voor PION Horeca & Advies begonnen. In Bergen op Zoom zijn we namelijk gestart in Brasserie BOZlust, de voormalige StayOkay.
Na een intensieve wandeling of fietstocht door het bos, kun je heerlijk neerstrijken voor wat lekkers aan de Boslustweg 1!

ย 

Jurgen van den Heuvel | Eigenaar PION:

โ€œEr is hier een compleet nieuw concept neergezet. Met een prachtige houten vloer, een nieuwe keuken, de nodige sfeerverlichting en nieuw meubilair kun je met recht spreken van een metamorfose. Nadat we in december 2021 de deuren van Grand Cafรฉ de Dis in Dishoek achter ons dicht trokken, begonnen we in de Bergse bossen aan onze nieuwe avontuur. Wat we willen neerzetten, is een echte brasserie met, toegankelijke gerechten voor een breed publiek.
Tevens werkt een deel van de medewerkers van de oude StayOkay ook in de nieuwe brasserie mee.โ€

Meike van den Heuvel | Eigenaar PION:

โ€œHet voordeel is dat we beschiken over een groep ervaren horecamedewerkers. Zij werkten al in Brabant en Zeeland en zijn door het hele land inzetbaar. Zij begrijpen ook hoe gasten benaderd kunnen worden, ze zijn snel, vriendelijk, gastvrij en elke gast wordt gezien. Dat is ook wie we zijn als PION. Of dat nu is voor een sterrenrestaurant, een gemoedelijk Grand Cafรฉ, een dynamisch Oktoberfest of een chique diner. We selecteren deze medewerkers zorgvuldig. Een top team die een mooie aanvulling kan zijn op het bestaande team van Brasserie Bozlust.โ€

Succesverhaal uitgelicht

Ervaringen

Het Markiezenhof PION Horeca & Promoitie PION Horeca Advies samenwerking

Stadspaleis Het Markiezenhof :
Interim horecamanagerย  (5 jaar)

De Kring Roosendaal samenwerking ondernemer advies

Schouwburgย  De Kring:
Interim manager voor (6 maanden)

Mattemburgh Bergen op Zoom orangerie PION advies training personeel horeca en promotie

Orangerie Mattemburgh:
Terras trainingen voor het personeel

PION Bergen op Zoom Rosada Roosendaal Designer Outlet Samenwerking

Designer Outlet Roosendaal:
Banenmarkt 2019

Wil je horeca-advies als starter? Wil je jouw horecabedrijf financieel gezond krijgen en weer plezier krijgen in het ondernemen? Soms is het ook fijn om gewoon eens te sparren over mogelijkheden en inzichten. PION Horeca Advies komt graag met je in contact.

JA! ik wil advies van PION