PION advies zorgt voor een klankbord (soms ook een spiegel)

Leer denken buiten je standaard gedachtegang


Je hebt een horecaonderneming en zit je met deze vragen:

  • Hoe krijg ik het rendement op mijn bedrijfsvoering omhoog?
  • Hoe optimaliseer ik de inzet van personeel?
  • Ik wil graag trainingen aan mijn personeel aanbieden, maar hoe doe ik dat?
  • Ik ben op zoek naar een geschikte uitbater van mijn horecabedrijf.

PION Horeca & Advies ondersteunt jouw horecabedrijf met de juiste antwoorden.

Om vandaag de dag als ondernemer รฉรฉn of meerdere succesvolle zaken te hebben sta je voor heel wat uitdagingen. Alles moet kloppen: de menukaart, het personeel, de inkoop, het interieur, de kwaliteit van het eten, de administratie, de marketing enzovoorts. Alles hangt met elkaar samen. Toch blijkt dit voor veel ondernemers nog een hele uitdaging. PION Horeca & Advies ondersteunt jou hierin. Wij geven je een succesvolle start of zorgen ervoor dat de onderneming weer โ€˜gezondโ€™ wordt en dat jij weer plezier krijgt in het ondernemen.

Heb je een bedrijf waar (ook) horeca in zit, dan kan PION Horeca & Advies je helpen met het integreren van de verschillende disciplines. Wij kunnen ook de expertise leveren voor de zaakvoering met rapportage van cijfers en resultaten. PION Horeca & Advies zorgt voor een klankbord (soms ook een spiegel) en leert je denken buiten je standaard gedachtegang. Wij laten je andere invalshoeken ontdekken waardoor je meer keuzes aangeboden krijgt en meer kansen gaat zien.

Ik wil advies | Contact

Soms krijgen we echt dingen te horen als: ik zie het niet meer zitten, ik stop er liever vandaag dan morgen mee. Dat is doodzonde.

Jurgen van den Heuvel:Eigenaar PION

Het voordeel is dat we beschikken over een hele grote groep ervaren top-horecamedewerkers. Zij begrijpen hoe gasten benaderd kunnen worden, ze zijn snel, vriendelijk, gastvrij en elke gast wordt gezien.

Meike van den Heuvel:Eigenaar PION

Een mooie case draaide PION Horeca Adviesย  in 2020 en 2021 in het drukbezochte en populaire Dishoek in Zeeland. Binnen drie weken transformeerden ze er een failliet restaurant om in de succesvolle zaak Grand Cafรฉ De Dis.

Jurgen van den Heuvel | Eigenaar PION:
โ€œWe hebben daar een compleet nieuw concept neergezet. We hebben ons hierbij gericht op de locatie aan de duinen. Het eten, interieur, de muziek, alles is daarop ingericht. Het was een vrij kil restaurant, maar met een zeer beperkt budget hebben we er iets moois van gemaakt. Het is een compleet ander restaurant geworden. Het ademt de juiste sfeer en mensen zitten op hun gemak. Dat horen we ook van vaste gasten die er al jaren komen.โ€

Meike van den Heuvel | Eigenaar PION:
โ€œHet voordeel is dat we beschikken over een hele grote groep ervaren horecamedewerkers. Zij werken in Brabant en Zeeland en zijn door het hele land inzetbaar. Zij begrijpen hoe gasten benaderd kunnen worden, ze zijn snel, vriendelijk, gastvrij en elke gast wordt gezien. Dat is ook wie we zijn als PION. Of dat nu is voor een sterrenrestaurant, een gemoedelijk Grand Cafรฉ, een dynamisch Oktoberfest of uitermate chique diner. We beschikken over een grote poule ervaren medewerkers die wij zorgvuldig selecteren. Een topteam dat weet hoe ze met gasten om moet gaan. Buiten de eigen medewerkers van PION kunnen we eenvoudig ons netwerk van experts inschakelen.”

Succesverhaal uitgelicht

Ervaringen

Het Markiezenhof PION Horeca & Promoitie PION Horeca Advies samenwerking

Stadspaleis Het Markiezenhof :
Interim horecamanagerย  (5 jaar)

De Kring Roosendaal samenwerking ondernemer advies

Schouwburgย  De Kring:
Interim manager voor (6 maanden)

Mattemburgh Bergen op Zoom orangerie PION advies training personeel horeca en promotie

Orangerie Mattemburgh:
Terras trainingen voor het personeel

PION Bergen op Zoom Rosada Roosendaal Designer Outlet Samenwerking

Designer Outlet Roosendaal:
Banenmarkt 2019

Wil je horeca-advies als starter? Wil je jouw horecabedrijf financieel gezond krijgen en weer plezier krijgen in het ondernemen? Soms is het ook fijn om gewoon eens te sparren over mogelijkheden en inzichten. PION Horeca Advies komt graag met je in contact.

JA! ik wil advies van PION