PION horeca promotie uitzendbureau Bergen op Zoom Personeel collega meewerken medewerker glazen vullen wijn dames serveersters Gala bediening

PION voor onvergetelijke gala’s en diners

By | Nieuws

Een stijlvol gala organiseren, daar komt heel wat bij kijken. PION beschikt over een team van vakkundige en gastvrije medewerkers die er samen met u voor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Met PION bent u verzekerd van een gala waar u en uw gasten nog lang met veel plezier aan terug zullen denken. Zo ook Anita Karremans, directrice van Samen in de Regio.
Read More

PION horeca promotie uitzendbureau Bergen op Zoom Bruiloft landhuis tuin

Een prachtige bruiloft van A tot Z

By | Nieuws

Evenementen organiseren is een van de leukste dingen die PION Evenementen mag en kan doen. Een bruiloft organiseren is dan ook een super toffe uitdaging! Samen met het aanstaande koppel mochten we dan ook samen de bruiloft organiseren van begin tot eind. Lees hieronder de ervaring van het bruidspaar!

Read More

PION horeca promotie uitzendbureau Bergen op Zoom Personeel collega meewerken medewerker Bedrijfsfeest tafel dekken Duurzaam

Minder verspilling, ga voor een duurzaam bedrijfsfeest

By | Nieuws

Steeds vaker zie je bij grotere events en festivals dat er op het milieu gelet wordt. Dus minder verspilling van goederen en gebruik van natuurlijke of gerecyclede materialen. Dat kan óók voor een bedrijfsfeest. Vind jij het belangrijk om als organisatie duurzaam en maatschappelijk verantwoord bezig te zijn? We hebben een aantal aandachtspunten voor je op een rij gezet. 

Read More

PION horeca promotie uitzendbureau Bergen op Zoom Personeel collega meewerken medewerker Roosenboom opendag

5 tips voor een succesvolle open dag

By | Nieuws

Open dagen nemen toe in populariteit. De reden? Het biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om alle facetten van jouw bedrijf op een laagdrempelige én persoonlijke wijze aan klanten en prospects te laten zien. PION organiseert regelmatig open dagen. Daarom delen wij graag een aantal tips hoe je een open dag succesvol kunt laten verlopen.

Read More