Skip to main content

Private dining, jouw eigen restaurant

PION Bergen op Zoom West Brabant business professional horeca advies organiseren entertainment blog private dining eigen restaurant

Private dining is in opkomst! PION weet waarom en daarom laten wij jou graag kennismaken met dit culinaire fenomeen!

Jouw eigen restaurant

Met private dining creëer je als het ware je eigen restaurant. Ongestoord speechen en gasten in alle rust en privacy ontvangen, dat kan met private dining. Met private dining ga je nog meer in op een culinaire beleving en persoonlijke benadering van jouw gasten. De setting, het aantal gangen: alles wordt afgestemd op de wensen van jou en jouw gasten. Daardoor ben jij altijd verzekerd van een bijzondere bijeenkomst.

Brainstorm

Tijdens een brainstorm gaan we uitgebreid in op de locatie, de invulling van het diner als ook de aankleding van de tafel en ruimte. Wij creëren de privacy van een huiskamer gecombineerd met het gemak van een restaurant. En wil je voorafgaand aan het diner een presentatie of training verzorgen, dan kan dat ook. Alles wordt van begin tot eind tot in de puntjes voor jou en jouw gasten verzorgd. Het voorprogramma, de wijnen, de producten die we gebruiken in de gerechten: de keuze is aan jou!

Kosten private dining

Bij private dining wordt vaak gedacht aan hoge kosten. Niets is minder waar. Zo kunnen wij op jouw bedrijfs- of thuislocatie al voor een gezelschap vanaf 10 personen een diner verzorgen. Wij denken graag mee over een smaakvolle invulling die past bij jouw budget!