We trekken alles uit de kast voor de ultieme beleving en een legendarisch feestje.

High end entertainment maakt je grote- of kleine feestje helemaal af.

Entertainment Acts

Dit gaan je gasten niet meer vergeten! We trekken alles uit de kast voor de ultieme beleving en legendarisch feestje. Met deze entertainment acts maakt je feestje helemaal af. Of het nu gaat om vuurspuwers, danseressen of steltenlopers. Een kleine of een grote party? Je kunt zover gaan als je zelf wilt. Alles in de overtreffende trap. We regelen het voor je.

 We denken graag met je mee. Om de perfecte match te maken voor een adembenemende show.  Let op: wat er niet is, kunnen we maken! Dus heb je iets anders in gedachte? Schroom niet en laat ons weten wat jouw wensen zijn. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw event compleet te maken

Klaar voor de ultieme beleving?

Bel Jurgen van den Heuvel

06-30736939

Afspraak maken

We rocken het hele feestje bij elkaar en zetten de boel op stelten. Let’s fire it up!

Rock the party

Dikke gitaren voor de opening van je party. Een heerlijke ruige binnenkomer voor de opbouw van je feestje. Turn up the volume!

Ik wil meer weten

De boel op stelten!

Deze elegante steltenlopers flaneren met al hun pracht en praal. De uitvouwbare pauwenstaart maakt het af en dat laten ze maar al te graag zien. Door de verlichte staart en hoofdtooi maakt het een geschikte act voor overdag en avond. 

Ik wil meer weten

Fire it up!

Extravagant en super gaaf. Een vuurshow, dat zie je absoluut niet iedere dag. Garantie voor een wow-effect. Deze act op jouw event zorgt voor alle aandacht en zal nog lang over nagesproken worden.

Ik wil meer weten

Let’s dance

The partystarters. Danser(essen) kunnen niet ontbreken bij een muzikaal evenement. Zij complimenteren vaak de main act of zorgen dat het feest echt begint.

Ik wil meer weten

In het zonnetje

Zet je gasten in het zonnetje met een gezellig praatje of een persoonlijke boodschap en compliment. Dit zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van iedereen.

Ik wil meer weten

Bloemenmeisje

Geen feest of event zonder bloemen! Fleur de boel op en ontvang of zwaai je gasten uit met een bloemetje. Zet deze Flowergirls in bij een wedstrijd of promotie actie.

Ik wil meer weten

PION Entertainment. Alles uit de kast voor de ultieme beleving en een legendarisch feestje. 

Bel Jurgen voor een afspraak.
T.+31 (0)6 30 73 69 39 of stuur een email»