Skip to main content
 
 

Je kunt pas goed zijn in wat je doet als je er plezier aan beleeft!

En we lachen er ook nog bij...

Je kunt pas goed zijn in wat je doet, wanneer je er plezier aan beleeft. Zolang er vanuit een natuurlijke beleving wordt samengewerkt, zal de uitstraling van mensen sprankelend en spontaan zijn. Dit zorgt voor een prettige en ongedwongen sfeer waardoor de beleving voor gasten en klanten optimaal is. Dat is wat ons drijft, waar we in geloven en voor staan. 

Ons evenementen serviceteam is er voor iedere ondersteuning van gastvrijheidstaken op het gebied van evenementen. Als je wilt zijn we er ook voor de op- en afbouw. En wanneer je het helemaal goed geregeld wilt hebben, nemen we je alles uit handen en co√∂rdineren we alles. Van een klein diner tot een driedaags evenement voor duizenden bezoekers: ‚ÄėFrom scratch till showtime‚Äô

Onze kernwaarden:

  • Gasten en gastvrijheid

  • Presentatie is representatie

  • Mensen en menselijkheid

  • Vrijheid en blijheid

Binnen PION werken wij met drie concepten:

PION Evenementen & Organisatie:
Tot in de kleine details zorgt PION voor de ondersteuning en uitvoering van uw evenement. Want evenementen organiseren is voor ons altijd een feestje! Het enige wat jij hoeft te doen is aanwezig zijn op je eigen feestje! Wat wij doen? De rest!

PION Entertainment & Beleving:
Geen wollig gedoe, maar pure food- en merk beleving. Dat is wat we doen. Promotie- en hostingteams, brand activation & foodbeleving waarbij het water je in de mond loopt.

PION Horeca & Advies:
Zorgt voor een klankbord (soms ook een spiegel) en leert je denken buiten je standaard gedachtegang. Wij laten je andere invalshoeken ontdekken waardoor je meer keuzes aangeboden krijgt en meer kansen gaat zien.

Naar onze diensten