Je kunt pas goed zijn in wat je doet als je er plezier aan beleeft!

En we lachen er ook nog bij...

Je kunt pas goed zijn in wat je doet, wanneer je er plezier aan beleeft. Zolang er vanuit een natuurlijke beleving wordt samengewerkt, zal de uitstraling van mensen sprankelend en spontaan zijn. Dit zorgt voor een prettige en ongedwongen sfeer waardoor de beleving voor gasten en klanten optimaal is. Dat is wat ons drijft, waar we in geloven en voor staan. 

Ons horeca – serviceteam is er voor iedere ondersteuning van gastvrijheidstaken op het gebied van horeca. Wij leveren horecapersoneel vanaf 1 persoon tot een complete crew. Als je wilt zijn we er ook voor de op- en afbouw. En ,wanneer je het helemaal goed geregeld wilt hebben, nemen we je alles uit handen en coördineren we alles. Van een klein diner tot een driedaags evenement voor duizenden bezoekers. ‘from scratch till showtime’

Onze kerwaarden:

  • Gasten en gastvrijheid

  • Presentatie is representatie

  • Mensen en menselijkheid

  • Vrijheid en blijheid

Omdat onze dienstverlening verder gaat dan het aanbieden van gekwalificeerd horecapersoneel werken wij binnen PION met vier concepten:

PION Horeca & Promotie:
Of het nu een particulier diner op locatie voor 10 personen is of een driedaags evenement voor duizenden bezoekers binnen of buiten. Wij hebben een pool aan horeca personeel beschikbaar. Van hoogopgeleide ervaren mensen met een klassieke horeca opleiding tot mensen die ondersteunend zijn achter de schermen op facilitair gebied. Van maître tot spoelkeuken.

PION Evenementen & Organisatie:
Tot in de kleine details zorgt PION voor de ondersteuning en uitvoering van uw evenement. PION zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats komen te staan. Want evenementen organiseren is voor ons altijd een feestje! Het enige wat jij hoeft te doen: aanwezig zijn op je eigen feestje! Wat wij doen? De rest!

PION Entertainment & Beleving:
Geen wollig gedoe, maar pure food- en merk beleving. Dat is wat we doen. Promotie en hosting teams, Brand activation & food beleving waarbij het water je in de mond loopt. 

PION Advies:
Zorgt voor een klankbord (soms ook een spiegel) en leert je denken buiten je standaard gedachtegang. Wij laten je andere invalshoeken ontdekken waardoor je meer keuzes aangeboden krijgt en meer kansen gaat zien.

Op alle vlakken geld dat wij waarde hechten aan samenwerken. Samenwerken met onze collega’s op de vloer, de mensen op de planning, ons netwerk aan mensen en bedrijven uit het vak. Advies en praktische ondersteuning op horeca gebied in de meest brede zin van het woord. Tegen de best denkbare tarieven. PION zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats komen te staan!

Wij werken wij o.a voor: