PION over de vloer bij ...

Dit is wat onze opdrachtgevers over ons zeggen!

Hutten Catering

Bij Hutten hebben uitbundige gastvrijheid en culinaire ambacht hoog in het vaandel staan.
PION begrijpt heel goed wat wij belangrijk vinden en graag terugzien in onze samenwerkers. Los van de prettige communicatie met korte lijnen, lukt het PION altijd de juiste mensen bij ons in te plannen.
Onze party- en eventmanagers zijn altijd in de nopjes als ze weer de toppers van PION op de planning zien staan.

Ad Geerts, Manager FLEX – Hutten Catering

 

Resort Waterrijk Oesterdam

Wij zijn erg tevreden over Pion, ondanks de moeilijke situatie met personeel in de horeca kunnen jullie nog veel invullen. De communicatie van uit kantoor is erg fijn, als er nog open diensten ingevuld kunnen worden dan word er direct contact met je opgenomen. De PIONiers die komen werken zijn toppertjes, zij zijn altijd bereidwillig, kunnen goed werken en pakken de eventuele feedback en/of aandachtspunten goed op.
Javan Verweij, Restaurant manager Resort Waterrijk Oesterdam

 

Grand Hotel en Résidence De Draak

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met het team van Pion.
Directe communicatie, kunnen zeer snel schakelen, goede ervaren medewerkers.

Sander Doggen, Food & Beverage Manager Grand Hotel en Résidence De Draak

World of Oysters

Tijdens onze piekperiode bij de kerstdagen zijn we voor het eerst een samenwerking aangegaan met PION. We zijn erg tevreden over de flexibiliteit van PION en hopen in de toekomst nog mooie samenwerkingen met hen te kunnen hebben. De ingezette krachten tijdens deze piekdagen waren altijd erg positief en zorgden voor een goede plezierige werksfeer.

Eigenaar Jean dHooge, HR-manager Kelly Eversdijk, World of Oysters

Het Packhuys

PION heeft ons uitstekende en snelle service verleend. Vrij last-minute hadden wij voor 2 weken een gastvrouw nodig en dat hebben ze perfect en professioneel ingevuld. Korte en duidelijke lijnen betreft de communicatie en direct anticiperen bij wijzigingen.
Matty den Ridder, Accountmanager Benelux Het Packhuys

 

PION Entertainment 

De samenwerking met PION is voor ons tot nu toe altijd soepel verlopen. De hostessen die voor onze organisatie hebben gewerkt zijn altijd razend enthousiast. Zij hebben een positieve uitstraling, en denken mee in hetgeen waarvoor ze ingezet worden. Het contact met kantoor verloopt snel en soepel.

Nikita Verkaart, Micro Marketing Verantwoordelijke – grote landelijke supermarktketen  

Creation events & organisation

PION is erg fijn om mee samen te werken! Stuk voor stuk toppertjes die weten van aanpakken en wat ze aan het doen zijn.
Benjamin Roeland, eigenaar Creation events & organisation

 

&Joy Pure Styling

Wat fijn dat we tijdens onze bruiloft voor Pion Horeca en Promotie hebben gekozen. Een groep vriendelijke en correcte jongens en meiden die van aanpakken wisten. Niet alleen onze gasten werden op hun wenken bediend maar ook onze ceremoniemeester en de keuken waren heel tevreden over hun inzet.” Omdat ik zelf in de trouwbranche werkzaam ben ga ik jullie zeker vaker benaderen. Nogmaals dank jullie wel, chapeau!
Marielle Nagtzaam, eigenaresse &joy Pure Styling

 

Strandpaviljoen De Dam

Zoals altijd zijn wij erg tevreden over een betrouwbare en vaste partner op het gebied van uitzendkrachten. PION levert kwaliteit en denkt daar waar nodig flexibel met ons mee. Dit resulteert, inmiddels al, in een jarenlange samenwerking, niet voor niets PION-iers op het gebied van horeca ;).

Robin de Visser, Strandrestaurant De DAM 

PION Evenementen

PION heeft het mede mogelijk gemaakt dat onze trouwdag een onvergetelijke is geworden! Ze kunnen alles leveren wat je maar wenst. Alma en haar team zijn super vriendelijk en hebben een top bediening geleverd. Zij hebben de setting voor de ceremonie en het diner opgezet en hadden hierbij aan een half woord genoeg. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Heel veel dank hiervoor PION!
Annemarie & Julien, bruid en bruidegom

 

De Nieuwe Nobelaer

Medewerkers van Pion zijn bij piekmomenten een welkome aanvulling op ons eigen horeca team. Gastvrij, zelfstandig, ondernemend, keurig en uiterst vriendelijk naar onze gasten. Ook de samenwerking met het ‘kantoor’ ervaren wij als zeer flexibel en prettig. Kortom: een zeer fijne samenwerking!

Colinda Vergouwen, Adjunct-directeur de Nieuwe Nobelaer

 

Strandpaviljoen Corazon

Dankzij de lieve harde werkers van PION zijn zelfs de allerdrukste dagen goed verlopen.
Iedereen blij: Onze werknemers in de bediening, omdat de rust behouden kon blijven, zelfs op de piekdagen. De gasten, omdat zij snel hun hapje en drankje kregen. De keuken, omdat het eten snel werd meegenomen. En mijn man en ik, omdat de medewerkers van PION stuk voor stuk goed zijn in hun werk en de algehele sfeer positief beïnvloeden binnen ons bedrijf.

Jurg en Marieke , eigenaren Strandpaviljoen Corazon

Purple Catering & Events

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met PION. De communicatie verloopt altijd prima. De
medewerkers zijn enthousiast, ervaren en hebben gastvrijheid in een hoog vaandel staan. Ze zijn
goed gebriefd en weten wat belangrijk is voor ons en voor onze gasten. We zijn ervan verzekerd dat
de werkzaamheden altijd conform afspraak en snel worden uitgevoerd en dat werkt heel prettig.’

Bart van Dongen, eigenaar Purple catering

Restaurant de 7Bergsche Hoeve

Na ongeveer 4 jaar samenwerken met de PIONiers zijn wij heel tevreden. Jullie begrijpen goed wat voor pioniers wij nodig hebben voor verschillende opdrachten. De PIONiers zien er altijd verzorgd en netjes uit en gaan beleeft met de gasten om. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten.

Maite Muns & Emily van Dam, eigenaren, Restaurant de 7Bergsche Hoeve

Party Service Jan Vermunt

Waar vorig jaar de basis werd gelegd voor de goede samenwerking. Werd het dit jaar weer voortgezet. PION staat bekend om een kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid, dat zie je dan ook overal in terug. Kwalitatief goed personeel. Wat altijd paraat staat voor gastvrijheid. Een begrip wat in de horeca erg belangrijk is. Service staat hoog in hun vaandel. Al is het op de dag zelf. Ze zullen er altijd alles aan doen om je te helpen.

Jens Vermunt, Party Service Jan Vermunt

Ristorante Verdi Domburg

Wij hebben heerlijk gewerkt met de jongens en meiden van PION afgelopen zomer. Echt Super!

Seb Aydin, Ristorante Verdi Domburgt

Eetcafe-Zaal-Partyservice Noordhoek

Sinds vorig jaar werken wij met Pion. Vakkundig personeel die wij kunnen inzetten in onze zaal en onze catering op locatie. Zij denken en werken goed mee, kortom Pion is voor ons top.

Ardy Wezenbeek, eigenaar Eetcafe-Zaal-Partyservice Noordhoek

Restaurant Moerstede

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met PION.
De medewerkers zijn vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn.
Voor elk evenement de juiste personen. Ik kan PION van harte aanbevelen, en zal er zelf nog vaak gebruik van maken.

Bart Oostelbos, eigenaar Restaurant Moerstede

Natuurlijk Kloof

Pion is voor ons al jaren de oplossing wanneer er een handje extra nodig is. Altijd keurig op tijd, nette kledij en correct in beleefdheid. Goed op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden en goede kennis van kunnen.

Dylan Hultermans | Mede eigenaar Natuurlijk! Kloof

INQ Events & Managment

Een aantal maal hebben wij PION nu aan het werk gezien en het zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, ware PIONiers met betrekking tot horeca en promotie werkzaamheden. Al hun medewerkers stralen professionaliteit en enthousiasme uit. Bij hun is de klant nog echt koning, niets is ze te veel, iedere uitdaging pakken ze met beide handen aan. Wij hopen in de toekomst vaak een samenwerking aan te kunnen gaan met PION.

Jeroen van Wijk, eigenaar INQ events & Management

Fletcher hotel Het Veerse Meer

Daar gingen we dan, onze aller eerste zomer tegemoet. En man, man, man, wat heb ik een hulp gehad van deze toppers! Alle dagen in de week beschikbaar, van ’s ochtends tot ’s avonds laat. Van ontbijtdiensten- lunch- diners tot feesten & partijen die we hebben gedraaid. Dikke pluim voor de medewerkers en uiteraard de organisatie. Als ik last minute kampte met ziekte van een van onze medewerkers was het 1 telefoontje en er werd gelijk voor je gezocht. Paar minuten later, kreeg je de bevestiging; ‘Mijn collega zal er zijn’.

De professionaliteit van de medewerkers is super! Van gerechten weglopen, tot de bardiensten draaien, tot feesten in de late avonden altijd even vriendelijk. Het vriendelijk te woord staan naar de gasten deed mij als leidinggevende enorm goed. Ze pakken alles met beide handen aan, stampen de tafelindeling en de kaart in hun hoofd en gaan aan 1 rit door.

Ik ben ontzettend blij, dat ik met Pion heb mogen werken.

Elisa Cornelisse | Restaurant manager – Fletcher hotel Het Veerse Meer

Zento

Als event- en communicatiebureau hebben wij al menig maal horeca- en promotiepersoneel van PION ingezet op diverse soorten evenementen.
Het personeel is goed opgeleid en Jurgen weet iedere keer de juiste mensen op de juiste plek in te delen. Professioneel en gepassioneerd!

Voormalig eigenaar Maarten VerheijZento
Nu eigenaar nieuw bedrijf Love for live

Gastrobar De Moor

Met een stralende glimlach komen ze binnen. Aan twee woorden hebben ze genoeg om gelijk verdienstelijk voor je aan de slag te gaan met nog steeds die mooie glimlach. Dat zijn PIONiers! Een verademing om mee te mogen werken!

Ellen & Sveneigenaren Gastrobar De Moor

West Brabant Archief

Wij werken met genoegen met de mensen van PION, ze zijn betrouwbaar, en punctueel. De medewerkers van PION zijn vriendelijk, hebben een goede uitstraling en weten waar ze mee bezig zijn!
Kortom het is goed zaken doen met deze ondersteuning!

Wim Reijnders | Directeur West Brabant Archief

Het Markiezenhof

Wij werken met genoegen met de mensen van PION, ze zijn betrouwbaar, punctueel en voelen met ons mee om de bijzondere sfeer van het Markiezenhof neer te zetten. De medewerkers van PION zijn vriendelijk, hebben een goede uitstraling en weten waar ze mee bezig zijn.”

Wim Reijnders | Voormalig directeur Het Markiezenhof

Hotel Nassau Breda

Sinds onze opening medio 2016 werken wij erg prettig samen met Pion Horeca en Promotie. Wij kunnen er altijd zeker van zijn dat er medewerkers komen die passen binnen ons hotel qua uitstraling, kennis en enthousiasme! Naast het meewerken tijdens zakelijke evenementen, bruiloften en partijen kunnen wij ook altijd terecht voor ondersteuning bij de uitvoer van publieksevenementen.

Stef Vissers | F&B Executive Hotel Nassau Breda 

Brasserie Appelmans

Als eigenaar van restaurant & bar Josephine’s, Brasserie Appelmans en Stuart Catering heb ik het genoegen gehad om PION al een aantal keer aan het werk te zien.
Naast de jonge, verzorgde en gedreven uitstraling van de medewerkers valt me vooral op dat de beleving en liefde voor het “dienen” echt bij de PION team members ingebakken zit. Attitude en gastvrijheid zijn heden te dage belangrijker als pure vakkennis en op dat vlak is PION een echte Pioneer.

Kasper Stuart – Eigenaar Josephine’sBrasserie Appelmans en Stuart Catering

Zoomvliet Hogeschool

Als Hotelschool werken graag samen met PION. Tijdens evenementen wordt er (soms) een beroep gedaan op onze studenten. Deze staan onder begeleiding van het team PION, waardoor onze studenten in aanraking komen met een andere kant van de horeca, namelijk catering en evenementen. Na zo’n evenement melden onze studenten zich vaak aan om naast hun bijbaan in de horeca mee te werken aan evenementen van PION.

PION staat voor kwaliteit, vakkundigheid, professionaliteit, maar ook gezelligheid.  Wanneer er wordt samengewerkt, laat het personeel zich van zijn beste kant zien en geven zij de gasten een onvergetelijke dag. Daarnaast is het onderling ook erg gezellig, dit uit zich weer in de sfeer met een vriendelijke glimlach voor de gasten.

Bart Leenders, Docent Gastronomie Zoomvliet Hotelschool

Zoom- en ZegeStede

Binnen onze Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede staan wij garant voor “Dienstverlening met zorg”. Inmiddels hebben wij op frequente basis PION ingeschakeld en wij zijn steeds tevreden over hun professionele dienstverlening. Service, kwaliteit en gasttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel de medewerk(st)ers van PION als de zaakvoerders sluiten hierop perfect aan! Ze zijn deskundig, flexibel en uiterst verzorgd in hun omgang met gasten.

Als wij PION inschakelen zijn wij ervan verzekerd dat we de juiste service kunnen bieden aan onze gasten.

Luke Rommens – Manager Horeca – Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede  

GoBoZ

Pion is al 6 jaar een trouwe partner van het GoBoZ Ondernemersgala. Mijns inziens is er ook geen andere partij die dit soort grote projecten zo goed kan handelen als Pion dit kan.

Alles is voorzien, je hoeft alleen de rekening te betalen want de rest is ont zorgt.

Uiteraard komt dat omdat Pion er vanaf het begin van ieder Gala bij betrokken is, en daardoor de voorbereidingen uitstekend te noemen zijn. Mede door de aanvullingen welk Pion uit ervaringen aan het Gala meegeeft is prettig te noemen.

Het concept van Pion is goed, maar belangrijker nog, Pion maakt waar wat zij beloofd. Iedereen in uniform, waardoor netheid een professionele uitstraling heeft. Aardige vakbekwame medewerkers die de gasten van het Gala de gehele avond in de watten hebben gelegd.

Pion heeft de zaken goed georganiseerd, vanaf de bediening vanuit de keuken naar de gastentafels aan toe, en de weg terug van de lege borden en glazen tot in de spoelkeuken.

Niet alleen het opmaken en aankleden en dekken van de tafels en het plaatsen van de rokken om de stoelen, maar ook weer het opruimen van “alles” nadat de gasten in de afterparty zaal aan het nafeesten en nagenieten waren.

Ben ter Bogt | Voorzitter  Ondernemers Gala Bergen op Zoom

Grenshotel de Jonckheer

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met PION. Wij hebben nu een aantal keer met hen samengewerkt en iedere keer was alles prima geregeld.
Het is zeer vakkundig personeel wat je zonder zorgen kunt inzetten, en je kunt met een gerust hart bepaalde dingen uit handen geven.
De medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk, professioneel en enthousiast.
Wij bevelen PION zeker aan, en hopen in de toekomst nog veel vaker te mogen samenwerken.

Veronique Goossens,  Grenshotel de Jonckheer

Focus Events

Vanuit Focus Events is er bewust gekozen voor een kwalitatieve en juiste partner. Pion straalt professionaliteit uit in het werk dat zij doen. Daarnaast is het personeel erg enthousiast en wordt er gedacht aan de beleving van het publiek wanneer er samen gewerkt wordt.

Rene Hopmans, Directeur Focus Events

Fakops

PION Personeel voor Horeca en Promotie staat voor ons synoniem met gastvrijheid, professionaliteit en top service! De twee gedreven oprichters Meike en Jurgen staan met PION garant voor het ondersteunen en het (mede)organiseren van mooie evenementen door hun professionele aanpak. Alles klopt vaak tot in de puntjes.

Alwin van Dongen, Directeur Fakops

Youngpack

Als leverancier van de bedrijfskleding voor PION zijn we regelmatig op locatie en zien hoe PION horeca en promotie werkt.
Uitermate gedreven is iedereen bezig om alles tot in de puntjes te verzorgen. Hun medewerkers zijn vakkundig en zien er verzorgd uit.
PION weet echt als geen ander hoe het moet in de horeca branche.

Wilco & Patricia de Jong – Youngpack

Arjan van dijk groep

Een heerlijk kort en bodige review van Arjan van Dijk:
Het is zeer prettig samenwerken. Professioneel, kundig en met veel plezier. Dank aan Jurgen, Meike en collega’s!

Mike van Keulen , Operationeel Eventmanager  Arjan van Dijk Groep