Skip to main content
 
 

Wat over ons gezegd wordt

Reviews over PION

Hutten Catering

Bij Hutten hebben uitbundige gastvrijheid en culinaire ambacht hoog in het vaandel staan.
PION begrijpt heel goed wat wij belangrijk vinden en graag terugzien in onze samenwerkers. Los van de prettige communicatie met korte lijnen, lukt het PION altijd de juiste mensen bij ons in te plannen.
Onze party- en eventmanagers zijn altijd in de nopjes als ze weer de toppers van PION op de planning zien staan.

Ad Geerts, Manager FLEX – Hutten Catering

 

Het Patronaat

Ik heb PION Evenementen goed leren kennen tijdens verschillende ondernemersevents. Wat direct opvalt is, dat het allemaal goed georganiseerd is én dat het klopt. De medewerkers zijn netjes gekleed, zijn communicatief vaardig en krijgen een goede aansturing.  Het ziet er gewoon strak uit. Een mooi voorbeeld is het uitserveren tijdens grootschalige diners dat is echt indrukwekkend, met het team van PION komt er iets binnen!

Koen Oosterwaal, eigenaar Het PatronaatHet Patronaat

 

Schminksmoeltjes 

Het fijne van PION vind ik dat alles geregeld wordt van A tot Z. Medewerkers zijn erg vriendelijk zowel naar de klant als bijvoorbeeld naar mij als ik met mijn bedrijf ben ingehuurd voor PION. Alles wordt van tevoren duidelijk besproken en gecommuniceerd.
In het kort een fijn bedrijf!

Nanda van der Velde, eigenaresse Schminksmoeltjes

 

Huijgens verhuur

PION Evenementen is al jaren een fijne opdrachtgever om voor en mee samen te werken, alles altijd goed geregeld en voorbereid

Jack Huijgens, eigenaar Huijgens Verhuurbedrijf 

 

Grand Hotel en Résidence De Draak

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met het team van PION.
Directe communicatie, kunnen zeer snel schakelen, goede ervaren medewerkers.

Sander Doggen, Food & Beverage Manager Grand Hotel en Résidence De Draak

World of Oysters

Tijdens onze piekperiode bij de kerstdagen zijn we voor het eerst een samenwerking aangegaan met PION. We zijn erg tevreden over de flexibiliteit van PION en hopen in de toekomst nog mooie samenwerkingen met hen te kunnen hebben. De ingezette krachten tijdens deze piekdagen waren altijd erg positief en zorgden voor een goede plezierige werksfeer.

Eigenaar Jean dHooge, HR-manager Kelly Eversdijk, World of Oysters

Het Packhuys

PION heeft ons uitstekende en snelle service verleend. Vrij last-minute hadden wij voor 2 weken een gastvrouw nodig en dat hebben ze perfect en professioneel ingevuld. Korte en duidelijke lijnen betreft de communicatie en direct anticiperen bij wijzigingen.
Matty den Ridder, Accountmanager Benelux Het Packhuys

 

Grote landelijke supermarktketen

De samenwerking met PION is voor ons tot nu toe altijd soepel verlopen. De hostessen die voor onze organisatie hebben gewerkt zijn altijd razend enthousiast. Zij hebben een positieve uitstraling, en denken mee in hetgeen waarvoor ze ingezet worden. Het contact met kantoor verloopt snel en soepel.

Nikita Verkaart, Micro Marketing Verantwoordelijke – grote landelijke supermarktketen  

Axel Christiernsson 

PION is een uiterst betrouwbare partner gebleken in het mede organiseren en faciliteren van ons event. De ruime kennis en ervaring in hospitality is direct merkbaar tijdens inhoudelijke overleggen. Kenmerkend is de betrokken- en verantwoordelijkheid in organisatie & uitvoering wat zich uit in maximale service en dienstverlening.

Zo ontzorgt PION ons als opdrachtgever met een enorm succes als resultaat.

Jerry van Campenhout, HR-coördinator Axel Christiernsson 

 

&Joy Pure Styling

Wat fijn dat we tijdens onze bruiloft voor PION hebben gekozen. Een groep vriendelijke en correcte jongens en meiden die van aanpakken wisten. Niet alleen onze gasten werden op hun wenken bediend maar ook onze ceremoniemeester en de keuken waren heel tevreden over hun inzet. Omdat ik zelf in de trouwbranche werkzaam ben ga ik jullie zeker vaker benaderen. Nogmaals dank jullie wel, chapeau!

Marielle Nagtzaam, eigenaresse &joy Pure Styling

 

Referentie Bruidspaar

PION heeft het mede mogelijk gemaakt dat onze trouwdag een onvergetelijke is geworden! Ze kunnen alles leveren wat je maar wenst. Het team is super vriendelijk en hebben een top bediening geleverd. Zij hebben de setting voor de ceremonie en het diner opgezet en hadden hierbij aan een half woord genoeg. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Heel veel dank hiervoor PION!

Annemarie & Julien, bruid en bruidegom

 

Purple Catering & Events

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met PION. De communicatie verloopt altijd prima. De
medewerkers zijn enthousiast, ervaren en hebben gastvrijheid in een hoog vaandel staan. Ze zijn
goed gebriefd en weten wat belangrijk is voor ons en voor onze gasten. We zijn ervan verzekerd dat
de werkzaamheden altijd conform afspraak en snel worden uitgevoerd en dat werkt heel prettig.’

Bart van Dongen, eigenaar Purple catering

Party Service Jan Vermunt

Waar vorig jaar de basis werd gelegd voor de goede samenwerking. Werd het dit jaar weer voortgezet. PION staat bekend om een kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid, dat zie je dan ook overal in terug. Kwalitatief goed personeel. Wat altijd paraat staat voor gastvrijheid. Een begrip wat in de horeca erg belangrijk is. Service staat hoog in hun vaandel. Al is het op de dag zelf. Ze zullen er altijd alles aan doen om je te helpen.

Jens Vermunt, Party Service Jan Vermunt

BOZ Group 

PION en hun leveranciers zijn er weer in geslaagd om onze medewerkers en alle belangstellenden tijdens de open dag en feestavond van BOZ Group, geïnspireerd en met een glimlach naar huis te laten vertrekken.

PION, dank voor deze fantastisch dag!

Peter Quist, financial manager BOZ Group 

Natuurlijk Kloof

PION is voor ons al jaren de oplossing wanneer er een handje extra nodig is. Altijd keurig op tijd, nette kledij en correct in beleefdheid. Goed op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden en goede kennis van kunnen.

Dylan Hultermans | Mede eigenaar Natuurlijk! Kloof

INQ Events & Managment

Een aantal maal hebben wij PION nu aan het werk gezien en het zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, ware PIONiers met betrekking tot horeca en promotie werkzaamheden. Al hun medewerkers stralen professionaliteit en enthousiasme uit. Bij hun is de klant nog echt koning, niets is ze te veel, iedere uitdaging pakken ze met beide handen aan. Wij hopen in de toekomst vaak een samenwerking aan te kunnen gaan met PION.

Jeroen van Wijk, eigenaar INQ events & Management

Love for live 

Als event- en communicatiebureau hebben wij al menig maal horeca- en promotiepersoneel van PION ingezet op diverse soorten evenementen.
Het personeel van PION is goed opgeleid en weet iedere keer de juiste mensen op de juiste plek in te delen. Professioneel en gepassioneerd!

Maarten Verheij,  eigenaar Love for live

West Brabant Archief

Wij werken met genoegen met de mensen van PION, ze zijn betrouwbaar, en punctueel. De medewerkers van PION zijn vriendelijk, hebben een goede uitstraling en weten waar ze mee bezig zijn!
Kortom het is goed zaken doen met deze ondersteuning!

Wim Reijnders | Directeur West Brabant Archief

Het Markiezenhof

Wij werken met genoegen met de mensen van PION, ze zijn betrouwbaar, punctueel en voelen met ons mee om de bijzondere sfeer van het Markiezenhof neer te zetten. De medewerkers van PION zijn vriendelijk, hebben een goede uitstraling en weten waar ze mee bezig zijn.”

Wim Reijnders | Voormalig directeur Het Markiezenhof

Hotel Nassau Breda

Sinds onze opening medio 2016 werken wij erg prettig samen met Pion Horeca en Promotie. Wij kunnen er altijd zeker van zijn dat er medewerkers komen die passen binnen ons hotel qua uitstraling, kennis en enthousiasme! Naast het meewerken tijdens zakelijke evenementen, bruiloften en partijen kunnen wij ook altijd terecht voor ondersteuning bij de uitvoer van publieksevenementen.

Stef Vissers | F&B Executive Hotel Nassau Breda 

Brasserie Appelmans

Als eigenaar van Brasserie Appelmans, Black Smoke en Bistro Monroe heb ik het genoegen gehad om PION al een aantal keer aan het werk te zien.
Naast de jonge, verzorgde en gedreven uitstraling van de medewerkers valt me vooral op dat de beleving en liefde voor het “dienen” echt bij de PION team members ingebakken zit. Attitude en gastvrijheid zijn heden te dage belangrijker als pure vakkennis en op dat vlak is PION een echte PIONier

Kasper Stuart – Eigenaar Black Smoke en Brasserie Appelmans en Bistro Monroe

Zoomvliet Hotelschool

Als Hotelschool werken graag samen met PION. Tijdens evenementen wordt er (soms) een beroep gedaan op onze studenten. Deze staan onder begeleiding van het team PION, waardoor onze studenten in aanraking komen met een andere kant van de horeca, namelijk catering en evenementen. Na zo’n evenement melden onze studenten zich vaak aan om naast hun bijbaan in de horeca mee te werken aan evenementen van PION.

PION staat voor kwaliteit, vakkundigheid, professionaliteit, maar ook gezelligheid.  Wanneer er wordt samengewerkt, laat het personeel zich van zijn beste kant zien en geven zij de gasten een onvergetelijke dag. Daarnaast is het onderling ook erg gezellig, dit uit zich weer in de sfeer met een vriendelijke glimlach voor de gasten.

Bart Leenders, Docent Gastronomie Zoomvliet Hotelschool

Matecs 

Toen ik de opdracht kreeg om een 50-jarig jubileum voor een klant van mijn branding agency te organiseren, schoot me maar één partij te binnen. PION heeft me tijdens het organiseren van dit evenement op alle mogelijke fronten ondersteuning geboden. Op het gebied van personeel, catering, aankleding en productie is PION een waardige sparringpartner gebleken.

Dankzij verschillende voorstellen voor bijvoorbeeld de aankleding, hebben ze mij de mogelijkheid gegeven om het evenement op conceptueel niveau dusdanig te realiseren als dat ik op voorhand voor ogen had. PION schakelt snel, denkt mee en het team zorgde tijdens het evenement voor de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’ door hun gastvrijheid en inzet.

Een fijne samenwerking die smaakt naar meer!

Danny Windsant 

GoBoZ

PION is al 6 jaar een trouwe partner van het GoBoZ Ondernemersgala. Mijns inziens is er ook geen andere partij die dit soort grote projecten zo goed kan handelen als PION dit kan.

Alles is voorzien, je hoeft alleen de rekening te betalen want de rest is ont zorgt.

Uiteraard komt dat omdat PION er vanaf het begin van ieder Gala bij betrokken is, en daardoor de voorbereidingen uitstekend te noemen zijn. Mede door de aanvullingen welk Pion uit ervaringen aan het Gala meegeeft is prettig te noemen.

Het concept van PION is goed, maar belangrijker nog, PION maakt waar wat zij beloofd. Iedereen in uniform, waardoor netheid een professionele uitstraling heeft. Aardige vakbekwame medewerkers die de gasten van het Gala de gehele avond in de watten hebben gelegd.

PION heeft de zaken goed georganiseerd, vanaf de bediening vanuit de keuken naar de gastentafels aan toe, en de weg terug van de lege borden en glazen tot in de spoelkeuken.

Niet alleen het opmaken en aankleden en dekken van de tafels en het plaatsen van de rokken om de stoelen, maar ook weer het opruimen van “alles” nadat de gasten in de afterparty zaal aan het nafeesten en nagenieten waren.

Ben ter Bogt | Voorzitter  Ondernemers Gala Bergen op Zoom

Koolen Photography 

Enthousiast dynamisch team. Representatief zichtbaar maar niet te veel op de voorgrond. Meerdere samenwerkingen met elkaar gehad en iedere opdracht is door PION tot in de kleinste details goed verzorgd. Heel professioneel en betrouwbaar team.

Edwin en Eugenia Koolen – Koolen Photography 

Focus Events

Vanuit Focus Events is er bewust gekozen voor een kwalitatieve en juiste partner. PION straalt professionaliteit uit in het werk dat zij doen. Daarnaast is het personeel erg enthousiast en wordt er gedacht aan de beleving van het publiek wanneer er samen gewerkt wordt.

Rene Hopmans, Directeur Focus Events

Youngpack

Als leverancier van de bedrijfskleding voor PION zijn we regelmatig op locatie en zien hoe PION horeca en promotie werkt.
Uitermate gedreven is iedereen bezig om alles tot in de puntjes te verzorgen. Hun medewerkers zijn vakkundig en zien er verzorgd uit.
PION weet echt als geen ander hoe het moet in de horeca branche.

Wilco & Patricia de Jong – Youngpack

Arjan van dijk groep

Het is zeer prettig samenwerken. Professioneel, kundig en met veel plezier. Dank aan het gehele team van PION!

Mike van Keulen , Operationeel Eventmanager  Arjan van Dijk Groep