Skip to main content

Een prachtige bruiloft van A tot Z

Evenementen organiseren is een van de leukste dingen die PION Evenementen mag en kan doen. Een bruiloft organiseren is dan ook een super toffe uitdaging! Samen met het aanstaande koppel mochten we dan ook samen de bruiloft organiseren van begin tot eind. Lees hieronder de ervaring van het bruidspaar!

Samenwerken met PION Evenementen staat garant voor enthousiasme, toewijding, positiviteit en ook zeker humorvolle besprekingen. PION zet hun schouders eronder en bijten zich vast. Zij laten niet los totdat het perfect is.

In de aanloop naar ons huwelijk met 160 gasten konden wij niet zonder zijn expertise en ‘can do’ mentaliteit. De connecties met derde partijen kwamen goed van pas en PION brengt alles bij elkaar voor een soepel verloop, zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf. Alle lof voor het team hoe ad rem en flexibel zij met onvoorziene veranderingen en last minute aanpassingen om gaan.

Ons huwelijk was sprookjesachtig, mede door het inlevings- én inbeeldingsvermogen van het team van PION. De aankleding van onze locatie, de muziek en de catering op aanraden van PION waren boven verwachting.

Het team van PION heeft heel hard gewerkt en we hebben vele complimenten mogen ontvangen van de aanwezigen.  Wij hebben optimaal kunnen genieten van de dag, alles was uit handen genomen.

Ontzettend bedankt, we kijken terug op – inderdaad – de mooiste dag van ons leven samen tot nu toe. Mochten we nog een feestje te vieren hebben, schakelen we zonder twijfel dit ‘dream team’ weer in. Een echte aanrader voor alle feesten en partijen!

Familie van de Lugt. Kapellen