Skip to main content

PION voor onvergetelijke gala’s en diners

PION Bergen op Zoom West Brabant business professional horeca advies organiseren entertainment blog onvergetelijke gala's gala diners diner

Een stijlvol gala organiseren, daar komt heel wat bij kijken. PION beschikt over een team van vakkundige en gastvrije medewerkers die er samen met u voor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Met PION bent u verzekerd van een gala waar u en uw gasten nog lang met veel plezier aan terug zullen denken. Zo ook Anita Karremans, directrice van Samen in de Regio.

5 jaar Samen in de Regio, 14 januari 2016

Samen in de Regio bestaat dit jaar 5 jaar. Om dit feestelijk moment te vieren organiseerde Samen in de Regio in samenwerking met haar partners een dinnershow op donderdag 14 januari. Genieten van een heerlijk diner en entertainment, netwerken en proosten op de successen van de afgelopen 5 jaar stonden tijdens deze avond centraal.

Een groot aantal gasten

Anita: ‘Het vieren van een 5-jarig jubileum is een bijzonder moment. We mochten een groot aantal gasten ontvangen. Dan is het belangrijk dat alles goed is geregeld en dat de gasten het naar hun zin hebben. Bij zo’n omvangrijke organisatie is het fijn dat je terug kunt vallen op partners waaraan je dit kunt toevertrouwen.’

Van ontvangst tot bediening

‘Alles rondom de ontvangst, de gastvrijheid en het uitserveren van het diner en de drankjes werd geregeld door PION. De medewerkers zijn vrolijk, ervaren en goed op elkaar ingespeeld. PION heeft ons voorafgaand aan het evenement voorzien van vele tips. PION denkt in alles met je mee en dat maakt de samenwerking heel prettig.

Ondernemersgala GoBoZ

Op vrijdag 15 april 2016 hadden wij wederom de eer om de bezoekers en genomineerden van het Ondernemersgala GoBoZ te mogen ontvangen en ervoor te zorgen dat het ze de gehele avond aan niets ontbreekt. Wilt u ook een onvergetelijke avond organiseren voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en hopelijk mogen wij u op uw prachtige avond verwelkomen!