Skip to main content

De PION festivalbruiloft

PION horeca promotie uitzendbureau Bergen op Zoom Personeel collega meewerken medewerker Ballon statafels festival bruiloft

Elkaar het jawoord geven op blote voetjes in de buitenlucht. De taart aansnijden in een prachtig aangeklede tent. Dansen onder de sterrenhemel met een kampvuur. Overnachten met de gasten op de locatie. Een festivalbruiloft is een droombruiloft voor free-spirits!

Een zomerse, ongedwongen sfeer

PION Evenementen verzorgt bruiloften van A tot Z, zo ook festivalbruiloften. Jurgen van den Heuvel, mede-eigenaar van PION: ‘Festivals zijn hot. Mensen die kiezen voor een festivalbruiloft, willen iets anders dan een standaardbruiloft waar alles heel gestructureerd verloopt. De ongedwongen sfeer is kenmerkend voor een festivalbruiloft.

Foodtrucks en meer

’Samen met jou bekijken we geschikte locaties om de bruiloft te organiseren. In de meeste gevallen maken we gebruik van een tent die wij helemaal in stijl aankleden en decoreren. Ook het diner nemen wij voor onze rekening. Dat kan een buffet zijn, een foodtruck met hamburgers of iets anders. Wil je zelf iets oppakken om kosten te besparen, dan kan dat uiteraard ook. Bijna alles is mogelijk.’

Kaartjes

‘Een bruiloft organiseren is een kostbare aangelegenheid. Via een ticketsysteem kun je een kleine bijdrage vragen aan jouw gasten voor de hapjes en drankjes. Het klinkt voor velen onder ons nog een beetje on-Nederlands, maar ook dat kan tegenwoordig.’

Muziek en entertainment

PION beschikt over een groot netwerk van muzikanten en performers. Wil je meer weten over festivalbruiloften? Neem dan contact met ons op.