Skip to main content

Tijd voor een themafeest, 5 tips

PION Bergen op Zoom West Brabant business professional horeca advies entertainment organiseren bruiloft diner jubileum bedrijfsfeest vergadering opening beurs festival event evenement feestje borrel zakelijk particulier aankleding opbouw afbouw bouw techniek licht geluid ondersteuning uitvoering gastvrij vergunning bezoeker eindresultaat evenementenbureau themafeest personeel entertainment beleving in beeld bier Oktoberfest focust events

Je wilt een feest in een bepaald thema, maar hebt geen inspiratie? Geen nood, want als het om leuke feesten gaat dan hebben wij alvast 5 voorbeelden voor je.

1. Foute party

Wees eerlijk…Je moet er in het openbaar niks van hebben, maar stiekem lijkt het je toch wel een keer spannend om in je glimmende smoking compleet met (nep)gouden ketting en met witte sokken in je blauwe sandalen aan een wedstrijdje bierkratten stapelen mee te doen. Of in een te strak zuurstokroze jurkje op hoge plateauhakken en getooid met een lange blonde pruik mee te blèren met dat ene hele foute nummer. En daarna in polonaise de dansvloer op met je collega’s! Hoe fouter, hoe leuker!

2. Ik hou van Holland

Molens, tulpen, koeien en rood, wit, blauw verwerkt in de aankleding. Vrouw Antje met blokjes kaas. Haring, bier en bitterballen. Oud-Hollandse spelletjes als ganzenborden, mens-erger-je-niet, sjoelen, enzovoort. En lekker meezingen op Hollandse smartlappen. Dát zijn de ingrediënten voor een typisch en super geslaagd Hollands feest!

3. Glitter en glamour

Een stijlvol feest waarin het goud en zilver je tegemoet blinkt in de versiering en natuurlijk ook in de galakleding. Dit wordt ook wel een Hollywood Party genoemd. Dit Glamfeest stijgt in populariteit bij de schoolgaande jeugd, maar ook bij 30’ers en 40’ers. Trek je meest glamorous outfit en high heels aan voor een ‘walk of fame’ op de rode loper bij jouw eigen bedrijfslocatie.

4. Back to the 80’s

Toupeer je haar, gebruik veel oogschaduw (ook de mannen!) en hul je in kleurrijke shirts, bloezen en jasjes met enorme schoudervullingen. Een spijkerjack met talloze buttons van Doe Maar doet het ook goed. Draag fluoriserende beenwarmers, zweetbandjes en sneakers en ga samen met je collega’s helemaal uit je dak op de discovloer.

5. Winter wonderland

Denk: ‘I’m dreaming of a white Christmas’ van Bing Crosby’ en je waant je al wandelend in de sneeuw nippend aan een lekkere glühwein. Want glühwein drinken doen we zeker tijdens de Winter Wonderland Party! Met een stamppottenbuffet, een echte koek-en-zopie tent en gezellige spelletjes bij een knapperend houtvuur wordt dit jouw meest geweldige Kerstparty ever!

Hulp nodig voor een feestje?
Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, bekend en onbekend. Wij denken altijd graag met je mee over de aankleding, catering, entertainment en meer. Neem contact met ons op via om de mogelijkheden te bespreken.