Skip to main content

Inspirerend ontbijten met collega’s

PION Bergen op Zoom West Brabant business professional horeca advies organiseren entertainment blog inspirerend ontbijten met collega's

Het ontbijt is een belangrijk begin van de dag. Voor een dag hard werken is een goede bodem noodzakelijk. Heb je er weleens aan gedacht om te ontbijten met collega’s en relaties? Ons advies is om hier zeker af en toe tijd vrij voor te maken. Wij leggen je graag uit waarom.

1. Ontbijten met collega’s

Aan het begin van de dag word je nog niet of nauwelijks gestoord door mail en telefoontjes. Je hebt daardoor even wat meer tijd voor elkaar. Door gezamenlijk te ontbijten doorbreek je de dagelijkse routine van het werk en leer je elkaar ook op een andere manier kennen. Samen ontbijten verstevigt de band met de collega’s.

2. Vergaderen en ontbijten

Presenteren, vergaderen en brainstormen kan prima samen met een goed ontbijt. Het geeft jouw bijeenkomst weer net even wat extra’s. PION verzorgt naast het ontbijt en de locatie ook de presentatiemiddelen. Uiteraard denken wij graag mee over de invulling van jouw ontbijtbijeenkomst.

3. Netwerkontbijt

Nodig een aantal relaties uit om een keer samen te ontbijten. Onder het genot van een heerlijk croissantje, warme broodjes, een versgeperst glas sinaasappelsap en meer maken jouw relaties kennis met elkaar. Je geeft ze de mogelijkheid om nieuwe business te genereren en samenwerkingen aan te gaan. Daar zullen ze je alleen maar erkentelijk voor zijn.

4. Successen vieren

Heb jij samen met je collega’s of een partnerbedrijf een leuke opdracht binnengehaald? Vier het met een luxe ontbijtje! Wat dacht je van een heerlijke uitsmijter, muffins, braadworstjes en gerookte zalm? Of verse broodjes met lekkere vleeswaren en kazen uit de omgeving? Uiteraard wordt er ook gedacht aan een glaasje bubbels om te proosten op het succes!


PION ontbijtsessies

PION zorgt voor een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting. Wil je deze bijeenkomst graag op een externe locatie organiseren? PION kent de leukste plekjes voor een geslaagde ontbijtbijeenkomst! Neem voor meer informatie contact met ons op!